Naš kolumnist Edin spreman je za nove izazove.
 Promo
Weekend Warrior

Spremni ste za velike promjene i želite usvojite nove životne navike? U tome vam može pomoći Edin Mehmedović, trener showa 'Život na vagi'

Prvo izdanje Weekend Warriora održat će se od 15. do 17. studenog, u luksuznom naselju Fenomen Plitvice, a mjesta ima samo za najhrabrijih 16!

Edin Mehmedović, od nedavno javnosti poznat kao jedan od trenera TV showa “Život na vagi“ te njegov stručni tim, predstavljaju koncept koji će učiniti upravo to! Prvo izdanje Weekend Warriora održat će se od 15. do 17. studenog, u luksuznom naselju Fenomen Plitvice, a mjesta ima samo za najhrabrijih 16! Osigurajte svoje mjesto na vrijeme i prijavite se na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Početak nove životne priče

“Kada ste okruženi tako zapanjujućom prirodom, najbolje što možete učiniti je odmah se povezati s njom.” Riječi su ovo koje najbolje opisuju i nedavno otvoreno luksuzno naselje s četiri zvjezdice Plitvice Fenomen, koje se nalazi unutar Nacionalnog parka Plitvička jezera, prvog nacionalnog parka na svijetu, koji je 1979. godine uvršten na UNESCO-ov popis svjetske baštine. Manje od dva sata vožnje od Zagreba vode do ovog magičnog mjesta, a čudesan spoj sportskog druženja, zdrave prehrane, opuštanja u prirodi te boravka u vrhunskim privatnim apartmanima, recept su za potpunu transformaciju i početak nove životne priče.

- Želja nam je da naši polaznici nahrane svoje tijelo i um novim spoznajama o zdravim i lako prihvatljivim životnim navikama. Očekuje ih programirana tjelesna aktivnost vođena pod nadzorom profesionalnog fitness trenera, dinamički i statički stretching, yoga i meditacija, trčanje i pješačenje kroz nacionalni park, nutricionistička predavanja te vježbe za mentalnu i emocionalnu higijenu. Riječ je o vrlo zaokruženom programu u jedinstvenom ambijentu koji će ih, nakon stresnog i ubrzanog gradskog tempa i stila života, opustiti i vratiti prirodi - izjavio je Edin Mehmedović, magistar kineziologije.


Psihološka higijena

Program započinje u petak, 15. studenog dolaskom i okupljanjem sudionika te stručnog tima u popodnevnim satima, a na rasporedu je uvodno predavanje te večera. Subota će započeti ranojutarnjim aktivnostima u prirodi te zdravim doručkom, nakon čega slijede trening te priprema ručka uz nutricionističko predavanja. Poslijepodnevne aktivnosti završit će vježbama za emocionalnu i psihološku higijenu te večerom. Zadnji će dan također započeti ranojutarnjim aktivnostima, pripremom zdravog doručka, a nakon treninga i predavanja te pripreme zdravog ručka poći će se nazad za Zagreb.

Cijena ovog jedinstvenog all inclusive aranžmana je 3.499,00 kuna, a broj mjesta ograničen je na samo 16 osoba. Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto, potrebno se što prije prijaviti putem email adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Više informacija o programu aktivnosti, stručnjacima koji su osmislili koncept te apartmanskom naselju Fenomen Plitvice možete zatražiti putem iste email adrese.


BODYWEIGHT TRENING BY EDIN MEHMEDOVIĆ:

Linker
26. travanj 2024 19:07