Ima li slađeg iskustva?
 Getty Images/iStockphoto
Ooooo da!

Zbog toga ne trebate na seksualnu terapiju: Šest načina da orgazam učinite još intenzivnijim

Prema statistikama, oko 70% žena ne doživi orgazam tijekom intimnog odnosa, zar to nije tužno!?

Vrijeme je da se napokon posvetite sebi, upoznate svoje tijelo, osluhnete svoje želje i sve što vam godi i naučite kako konačno dobiti pravo zadovoljstvo.


Povez preko očiju

Sigurno ste i sami nekad u životu čuli kako je i znanstveno dokazano da se slijepim osobama sva druga osjetila popravljaju, pa tako osobe koje ne vide bolje opažaj mirise, dodire i zvukove te ih doživljavaju na potpuno drugačiji i intenzivniji način... Zbog toga se zna isticati kako su slijepci i najbolji ljubavnici. Učite iz njihova iskustva. Uzmite povez od nježne tkanine i njime prekrijte oči. Potpuno se opustite i prepustite ljubavnom užitku. Povez oko očiju možete staviti i partneru ili ga možete oboje nositii.


Potraga za erogenim zonama

Najčešći problem žena koje nikada nisu iskusile orgazam ili su ga doživjele tek nekoliko puta u životu je to što same ne znaju što vole. Odgovor na vaše goruće pitanje dat će vam vaše tijelo: masturbirajte, milujte se i dodirujte - jedini je to način da otkrijete koja su područja najosjetljivija i kada vam je najbolje. Upoznajući sebe i sve što vam godi, prijeđite na svog partnera: proučite svaki centimetar njegovog tijela. Znajući sve erogene zone međusobno, bit će vam lakše pružiti maksimalno zadovoljstvo.


Reci što želiš

Svi doživljavaju različita seksualna iskustva, a vidovnjaci su rijetki među ljudima. Stoga je susret s muškarcem koji će odmah shvatiti kako da vam ugodi u krevetu prilično težak. Pomozite mu: direktno recite što vas najviše uzbuđuje i što vam se uopće ne sviđa. Nemojte šutjeti i ne zatvarajte se: zašto gomilati nezadovoljstvo i ogorčenje!?

Gorgeous young woman lying alone in her bed with her hands up
Getty Images/iStockphoto
Znate li uopće kakvi dodiri vam gode?


ČITAJTE I:


Eksperimentirajte!

Nikada se ne bojte isprobati nešto novo: pozu, lokacije, igračke. Ako vam seksualni život postane monoton, dosadan, a vi se već osjećate kao umirovljenik(-ica), zašto onda ne promijenite sve u jednom danu, pogotovo kad možete? Uđite u seks shop i počastite se, rezervirajte hotelsku sobu, "potjerajte" djecu iz stana kod bake na jedan vikend, odlučite se za seks na brzaka bez puno razmišljanja... Općenito - napokon napravite nešto što do sad niste radili, a vjerujete da bi vam se moglo svidjeti, jer ste o tome već ranije maštali.


"Isključite" glavu

Svi receptori odgovorni za zadovoljstvo nalaze se u mozgu. Stoga, ako je kod kuće i u krevetu vaša glava još uvijek zauzeta poslovnim problemima, obiteljskim obavezama, preopterećenošću izgledom - orgazam se neće dogoditi. Hitno otjerajte sve uznemirujuće misli i potpuno se predajte. Zamislite u svojoj glavi neku erotsku scenu ili glumca koji vas seksualno uzbuđuje (neka to bude vaš okidač) i koncentrirajte se isključivo na senzacije.


Probajte kokosovo ulje

Malo ljudi zna, ali kokosovo ulje je najbolji lubrikant na svijetu. Odmah ćete osjetiti razliku: privlačna prirodna aroma i potpuno drugačija razina osjetljivosti. Za kraj imate i dodatni bonus: tijekom predigre kokosovo ulje se može koristiti kao masažno ulje (usput, savršeno hidrira i njeguje kožu).


ČITAJTE I:


IZVOR: 7sisters.ru

Linker
25. travanj 2024 15:10