gdje žuriš

Novi vrući trend zaludio je parove diljem svijeta: 'Ovako intenzivan orgazam nikad nismo doživjeli'

Kod ovog načina vođenja ljubavi, ističu seks stručnjaci, parovi nauče neke nove stvari. Kao na primjer, da orgazam nije uvijek prioritet i da snažno uzbuđenje također pruža nevjerojatne užitke.

 

Lagani seks u trendu je već neko vrijeme, a iako možda na prvu zvuči dosadno, oni koji su ga isprobali naprosto ga obožavaju.

Kod ovog načina vođenja ljubavi, ističu seks stručnjaci, parovi nauče neke nove stvari. Kao na primjer, da orgazam nije uvijek prioritet i da snažno uzbuđenje također pruža nevjerojatne užitke. Ovaj seks je nježan i bazira se na emocijama. Tako da nije baš prikladan ako partnera ne poznajete najbolje.

Kao prvo, potrebno je dosta vremena. Lagani seks može trajati do tri sata. Ako je jedno od vas pod stresom, prije vrućih aktivnosti se treba opustiti dubokim disanjem ili umirujućim čajem. I krenite.


Mekana penetracija

Lezite zajedno goli u krevet, budite blizu, nemojte se dodirivati, opustite tijela i nemojte se previše uzbuđivati. Zatim krenite s dodirima. On smije staviti ruku na vašu vaginu, vi na njegov penis, nježno, bez stimulacije.

Otkrivajte partnerovo tijelo iznova i iznova te pritom izbjegavajte dobro poznate pokrete. Krenite s nježnim poljupcima, jer suština ovog seksa je predigra. Gledajte se u oči, recite što osjećate...

 

I tada se spojite nježno i bez previše kretanja. To se može, kažu stručnjaci, i s blagom erekcijom. Ovo se zove mekana penetracija.

Najbolji položaji su položaj žlice (s boka) ili škare (legnite na bok, okrenuti jedno prema drugome. Jednu nogu stavite njemu među noge, a drugu preko njegovog boka).

U dugim vezama se seks često svede na onaj brzinski, pa onda i zaboravimo kako izgleda pravi seks prožet nježnošću i emocijama.


Bez naglih pokreta

Vrijeme je da polako pojačavate uzbuđenje. Kod muškaraca, u ovoj fazi često dolazi do problema jer im se orgazam približava. Važno je da ga naučite odgoditi. Prestanite s penetracijom i krenite istraživati erogene zone i prepustite se dodirima. Penetracija kod laganog i sporog seksa znači povezati se. Kod običnog seksa, ona predstavlja glavni dio seksualne igre.

Nema naglih i brzih pokreta. Ne zaboravite, ne vrti se sve oko orgazma. Međutim, to ne znači da ga nema ili ne smije biti.

Stručnjaci su čak uvjereni da je on kod laganog seksa intenzivniji nego ikada. Slično je kao kod tantričkog seksa, dugotrajno odgađanje orgazma vodi ka sasvim novom intenzitetu vrhunca. Vrijedi isprobati!

 

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo