Vrhunske glumice

6 tužnih, ali istinitih razloga zašto žene glume orgazam

Orgazam je vrhunac seksualnog čina i za tih nekoliko trenutaka maksimalne ugode vrijedi se potruditi. I zašto onda i dalje glumite?

Povremeno ispuštati razne zvukove kako biste još više uzbudili partnera je jedno, a glumljenje orgazma nešto sasvim drugo. To je kao da mu kažete da vas je ono što je činio dovelo do vrhunca, a to je zapravo laž.

I unatoč tome, mnoge žene i dalje glume da su doživjele vrhunac. Zašto je to tako? Donosimo nekoliko razloga

Ima li glumica među vama?

1. Ne poznaju dovoljno partnera

Najnovija istraživanja govore kako žene koje imaju neobavezni seks imaju mane šanse za orgazam, za razliku od onih koje su u vezama (omjer je 40 naprema 75 posto).

Razlog tome leži u činjenici da je ženama neugodno reći što žele nekome s kim se nisu još emocionalno povezale, a muškarci neće uložiti toliko truda da je zadovolje, kao što bi to radili s osobom do koje im je zaista stalo.

2. Vjeruju da uvijek moraju doći do vrhunca

Muškarac je na vama i treba mu oko tri sekunde do vrhunca, a vama je čudno samo ležati i to s blijedim izrazom lica. I k tome - šutite. I što onda radite?

Priređujete mu predstavu kao da se borite za zlatni kipić. Umjesto glume, možete mu reći da ste bili blizu i sljedeći put mu dati do znanja što želite i što vam odgovara.

3. Toliko su umorne da samo žele da bude gotovo

Bili ste u raspoloženju, no kad je sve krenulo, ono vam je nekako splasnulo. Toliko ste umorni da vam jednostavno nije do vrućih igrica. A on se trudi i trudi, ali ne ide.

I kako biste sve priveli kraju, odigrate svoju malu predstavu. I konačno na spavanje.

Nemojte si uskraćivati ovo zadovoljstvo...  

4. Toliko im se sviđa partner i ne znaju kako bi mu rekle što im paše

On po svom, a vi šutite jer vam se luđački sviđa. I ne želite mu povrijediti ego No, dokle ćete tako gurati? Zar je zaista fer da on uvijek dođe do vrhunca, a da vi morate imati predstavu,

5. Jednostavno ne ide

Rezultati nedavnih studija pokazali su da gotovo 75 posto žena nije doživjelo orgazam tijekom samog čina seksa (ovo je sve bez igračaka, ruku, jezika), a 10 posto ih nije imalo orgazam uopće. Isprobali ste sve poze, ali nikako. I dosta vam je više eksperimentiranja i zato ste se odlučili na dobru, staru glumu.

Vrijeme je da same istražite svoje tijelo kako biste znale što vaš pruža užitak. Budite otvoreni i znatiželjni.

Nemojte preskakati predigru!

6. Glumile su prvi put, pa moraju i drugi

Prvi put ste glumili da ste došli do vrhunca, i to za samo nekoliko minuta. I on sad misli, da vam je to dovoljno. No, dobro znamo da nije. Vi ga ne želite povrijediti i najlakše vam je samo odglumiti.

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo