Prof. dr. sc. Ivan Đikić, znanstvenik i molekularni biolog
 FOTOGRAFIJE: TOMISLAV KRISTO/CROPIX
Najčitaniji magazin za zdravlje

Novi Doktor u kući: Kakva nas jesen i zima očekuju?

"Važno je cijepiti se iako su male šanse da ćemo postići kolektivni imunitet", kaže prof. dr. sc. Ivan Đikić

Kakva jesen nas očekuje i što možemo očekivati od četvrtog vala korone? O borbi s tim neprijateljem koji se stalno mijenja čitajte u novom broju magazina Doktor u kući, koji je na koiscima od četvrtka, 2. rujna. "Važno je cijepiti se iako su male šanse da ćemo postići kolektivni imunitet", kaže u intervjuu za Doktor u kući prof. dr. sc. Ivan Đikić, znanstvenik i molekularni biolog te profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Goethe u Frankfurtu.

"Uz kontinuirano povećanje broja cijepljenih mogli bismo osigurati i normalniji život nego prošle godine, posebno za gospodarstvo, turizam, obrazovanje i putovanja. Sa znanstvene strane ova jesen bit će kompliciranija jer ne možemo predvidjeti brzinu i smjer evolucije delta-varijante koja može razviti dodatne mutacije" - ističe prof. Đikić.

Doktor u kući donosi vam i prirodna rješenja protiv žgaravice, sve o najčešćim problemima ženskog intimnog zdravlja i problemu broj jedan s kralježnicom - bolnim vratom. U Dežurnoj ordinaciji liječnici odgovaraju na vaša pitanja.

Nemojte propustiti, najčitaniji magazin za zdravlje, Doktor u kući, na kioscima je od četvrtka, 2. rujna.

Linker
26. travanj 2024 18:39