Online susret

Uz Feng shui radionicu kreirajte magičnu 2024. godinu

Interaktivno predavanje održat će se 10. veljače prema programu Marie Diamond

Znate li da prema Feng shuiu 2024. godina počinje 10. veljače? Feng znači vjetar, a shui voda. Riječ je o drevnoj kineskoj disciplini koja proučava odnos između prostora i čovjeka. Cilj ove discipline nije samo uspostavljanje ravnoteže tog odnosa na van, već i unutar samog čovjeka.

Poziv na online radionicu

Stoga, upravo na taj dan možete doznati važne i praktične Feng shui naputke kako da ova godina za vas bude zaista čudesna i to prema Marie Diamond svjetski poznatoj duhovnoj učiteljici i Feng shui majstorici. Marie spaja svoje duboko intuitivno znanje o energiji i zakonu privlačenja sa svojim studijama kvantne fizike, meditacije, feng shuija i radiestezije kako bi transformirala uspjeh, odnose i inspiraciju pojedinaca, organizacija i korporacija.

Po njezinom programu i originalnim materijalima Sanja Plavljanić-Širola, diplomirana Feng shui savjetnica, održat će trosatnu radionicu “MAGIČNA 2024.” u kojoj će vas poučiti kako da za sebe kreirate što sretniju i uspješniju godinu, upotrebljavajući tisućljetna znanja feng shuia i Zakona privlačenja.

Što očekivati od radionice

Kroz radionicu ćete dobiti sljedeće alate:

  • Osmislit ćete svoje najvažnije želje i ciljeve za 2024. i saznati kako manifestirati najbolje rezultate.
  • Doznat ćete predviđanja za vaš energetski broj i važne aktivatore za uspjeh, ljubav, zdravlje i mudrost specifično za vas.
  • Otkrit ćete kako o ovoj godini zvijezde utječu na vaš energetski broj – što potaknuti, u što ulagati, a gdje se primiriti.
  • Doznat ćete kako se vaš znak kineskog zodijaka slaže sa zmajem i što vam s te strane donosi ova godina.
  • Naučit ćete kako najbolje privući obilje u godini drvenog zmaja.
  • Dobit ćete upute kako kreirati poseban plakat vizije za 2024., s ključnim riječima za sreću i uspjeh, kvantnim bojama za aktivaciju i aktivacijskim simbolima.
  • Vaš dom je također plakat vizije - u svaku stranu svijeta u vašem domu važno je postaviti po jedan specifičan predmet i za svaku stranu postoji najbolja boja.

Osim što ćete naučiti najbolji način za kreiranje svojih ciljeva, saznat ćete i kako ih potaknuti i aktivirati na svom posebnom plakatu vizije koji ima jedinstvene kvantne boje za ovu godinu i zatim ćete postaviti svoj plakat u određeni dio doma, kako bi imao najsnažniji utjecaj.

Informacije za prijavu

Interaktivno online predavanje prema poznatoj duhovnoj učiteljici i feng shui majstorici, održat će 10. veljače od 17 do 20 sati Sanja Plavljanić-Širola. Više informacija i način na koji se možete prijaviti, pronađite ovdje.

Linker
19. travanj 2024 21:33