Zvuči dobro, zar ne?

Kako vam zvuči da umjesto vas, za promjenu, čisti netko drugi?

24. travanj 2017.
E, pa upravo sada je vrijeme za to! Jer, iRobot je odlučio kako je proljeće, vrijeme kada se priroda, ali i mi budimo, pravo vrijeme i za akciju!

Proljeće, prekrasno vrijeme, napokon toplina koja nas sve mami na zrak i druženje. A s druge strane, proljeće, ono poznato proljetno čišćenje koje nas svake godine čeka. A, opet, bez obzirana to čišćenje, svi bismo zapravo sunčane dane htjeli iskoristiti sa svojim najdražima, s kućnim ljubimcima, radeći nešto kako bismo nakon duge zime napunili baterije.

E, pa sada je upravo pravo vrijeme za to! Jer, iRobot je odlučio kako je proljeće, vrijeme kada se priroda, ali i mi budimo, pravo vrijeme i za akciju!

Ispunjava sve vaše želje

Više nije potrebno gubiti sunčane sate zbog čišćenja. Sada je pravo vrijeme da čišćenje prepustite svom robotskom usisavaču! Jednostavno ga samo ostavite da čisti. Ukoliko imate pametni mobilni telefon, još i bolje! Dovoljno je samo pritisnuti aplikaciju. A iznenadni gosti, nema problema, Roomba je ovdje da vas spasi! A isto tako, nema bojazni da će se nešto dogoditi, iRoomba robotski usisavači čiste tamo gdje vi to želite, držeći se dalje od predmeta koje želite zaštiti. Zahvaljujući novoj tehnologiji, vizualno prepoznaju prostor, a namijenjeni su svima, onima koji imaju male, kao i onima koji moraju čistiti velike površine.

Na vama je samo da izaberete svoj najdraži iRobot Roomba usisavač.

A sada će to biti još lakše! Samo od 18. 4. do 31. 5. iRobot Roomba 680 može se pronaći po posebnoj akcijskoj cijeni od 2999,00 kn, a iRobot Roomba 966 po akcijskoj cijeni od 5999,00 kn! Vama samo preostaje da izaberete svoju omiljenu Roombicu!

Poludite za čišćenjem :)

Roomba 680 je dostupan kod ovlaštenih prodavatelja Elipso, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, Top Shop, eKupi, Pevec, Svijet Medija, Abrakadabra, Harvey Normann, Vezo Commerce i na iRobot Hrvatska Internet prodaja, a sve dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

Stoga požurite! Ovo proljeće ostavite Roombi da čisti za vas, a vi svoje slobodno vrijeme provedite na puno bolji i kvalitetniji način. I pritom jednostavno poludite za čišćenjem - za robotskim čišćenjem!

Teme
Linker
20. studeni 2021 15:55