Poliklinika Aviva među prvima je započela s obavljanjem sistematskih pregleda u okviru pružanja usluga 'U jednom danu, na jednom mjestu'.
 Poliklinika Aviva
Kvaliteta usluge i briga o pacijentu

Ovu zagrebačku polikliniku s dobrim razlogom godišnje posjeti 34.000 korisnika

Briga o vlastitom zdravlju počinje odabirom pravog tima liječnika kojemu ćete ukazati svoje povjerenje, no kako znati da ste ispravno odabrali?

Sve je više privatnih poliklinika, ali u širokoj ponudi postoji ona koja se ističe - Poliklinika AVIVA začetnica je privatne polikliničke prakse u Hrvatskoj, a u svojoj 40 godina dugoj tradiciji profilirala se u jedan od prepoznatljivih simbola zdravstva. Ova nasljednica popularne Nemetove kroz godine je mijenjala imena, ali kvaliteta usluge, briga o zdravlju korisnika i timski rad ostali su postojani kroz godine, čemu svjedoče brojni zadovoljni i vjerni korisnici.


PIONIRI U SVOM POSLU

Poliklinika AVIVA se davne 1979. godine razvila iz Centra za dijagnostiku, a 1997. godine registrirana je kao Poliklinika za medicinsku dijagnostiku te tako postala prva poliklinička ustanova u Hrvatskoj koja počinje sa samostalnim radom na tržištu.

Danas je riječ o jedinoj privatnoj poliklinici u Zagrebu koja nudi najviše specijalnosti na jednom mjestu.

Tome u prilog govori lepeza od čak 24 specijalnosti čije su temelje postavili i čine vrhunski stručnjaci, najugledniji liječnici i medicinsko osoblje (akademici, profesori medicinskog fakulteta, doktori znanosti, primarijusi, specijalisti i subspecijalisti).

Poliklinika Aviva
Stručnost liječnika, vrhunska oprema i brza dijagnostika odlika su ove zagrebačke Poliklinike.

CJELOVITA USLUGA

Stručni tim od čak 72 liječnika, od kojih je 29 stalno zaposlenih u Poliklinici AVIVA, pruža cjelovitu zdravstvenu uslugu najvišeg standarda, a na raspolaganju im je pritom najmodernija dijagnostička oprema koja osigurava najkraći put do dijagnoze i preporuke za daljnje liječenje. U dugogodišnjoj tradiciji mogu se pohvaliti brojnim inovacijama, naročito u privatnom sektoru, pa su tako među prvima započeli s razvijanjem i obavljanjem sistematskih pregleda u okviru pružanja usluga "U jednom danu, na jednom mjestu" čega se drže i danas, a sve u svrhu očuvanja zdravlja.

Osobitost i prednost Poliklinike AVIVA zbog koje ju biraju korisnici iz privatnog, ali i javnog sektora, počiva u interdisciplinarnom pristupu kroz "Centre zdravlja".

Temeljem njih pokrivaju gotovo sve specijalnosti današnje medicine kao što su interna medicina, kardiologija, estetska dermatologija, neurologija, fizikalna medicina s rehabilitacijom, ginekologija, psihologija, medicinski fitness, nutricionističko savjetovanje te brojne druge.

Ako ipak više vjerujete brojkama, one su i više nego uvjerljive. Tradicija duga 40 godina govori sama za sebe, a zahvaljujući njoj ih godišnje posjeti 34.000 korisnika. Osim toga, obavljaju oko 80.000 ciljanih usluga i pregleda te oko 15.000 sistematskih pregleda, a njihovi su zadovoljni korisnici svih dobnih skupina - od najstarijih Zagrepčana koji su već premašili 100. godinu života, do onih najmlađih od svega 3 mjeseca starosti.

Poliklinika Aviva
Estetska dermatologija, ginekologija, interna medicina, biokemijske pretrage, fizikalna terapija, nutricionističko savjetovanje samo su neke od usluga koje pruža ova Poliklinika.

ZDRAVA ODLUKA

Kako za dobre promjene nikada nije kasno, zašto ne biste već danas donijeli neke zdrave odluke?

Posjetite Polikliniku AVIVA kako biste se i sami uvjerili u njezinu kvalitetu te kroz brojne programe očuvali svoje zdravlje i zdravi dočekali životne izazove. Vrhunski specijalisti i suvremena medicinska oprema Poliklinike najbolje su jamstvo da ćete u kratkom roku te uz individualan pristup obaviti pretrage koje već dugo vremena odgađate - na jednom mjestu, u jednom danu!

Linker
26. travanj 2024 06:36