OSVOJI! OSVOJI!

Svaki tjedan nagrađujemo! Osvoji BioROOT poklon set!

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! Ovoga puta vas nagrađujemo zdravim i ekološkim proizvodima - BioROOT staklenom bocom za vodu i kutijom za užinu za višestruko korištenje.

Ovaj natječaj je završio. BioROOT poklon setove osvojili su:

  1. Nadica Tomić, Turčin
  2. Dubravka Labaš, Kašina
  3. Ivana Katić, Cetingrad
  4. Tea Blaževac, Slavonski Brod
  5. Dijana Mareković, Lijevi Dubrovčak

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.


 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti obrazac. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu se nalazi poveznica na naš tjedni nagradni natječaj.

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti niti jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ukoliko se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 19. rujna 2016. godine do 12:00 sati možete osvojiti jedan od pet BioROOT poklon setova koji uključuju:

 

 

Dobitnike trenutačno aktualnog natječaja objavljujemo u isto vrijeme i za vas pripremamo nove nagrade! Ukoliko ste se već pretplatili na Živim.hr newsletter sve što trebate napraviti jest pričekati da stigne u vaš e-mail sandučić te u njemu kliknuti na poveznicu na natječaj.

 

BioROOT - proizvodi koji štite naše zdravlje i čuvaju okoliš

BioROOT proizvodi se izrađuju od prirodnih materijala - stakla, kukuruznog škroba i bambusa. Staklo se može reciklirati, bambus je biorazgradiv, a proizvode za kućanstvo od škroba prirodnog porijekla, minerala i voska (odnosno "plastike bez štetnih tvari") na kraju razdoblja njihove iskoristivosti korisnici mogu vratiti u BioROOT pri čemu ostvaruju 10% popusta na kupovinu drugih proizvoda. Svi vraćeni proizvodi se potom otpremaju u tvornicu na reciklažu. BioROOT na taj način želi osvijestiti ljude da žive zdravije i pri tome čuvaju okoliš.

 

BioROOT staklena boca

Boca u sklopu poklon seta služi za svakodnevnu hidrataciju. Redovito namirivanje potreba organizma za vodom dokazano pozitivno utječe na zdravlje. Pri tome je bitno koristiti staklene spremnike. Naime, staklo je prirodni materijal i kao takav u vodu ne otpušta štetne tvari i samim time joj ne mijenja kemijski sastav i okus. Korištenjem staklene boce za višekratnu upotrebu smanjuje se potreba za jednokratnim plastičnim bocama, što u konačnici dovodi do smanjenja količine štetnog plastičnog otpada.

Boca je zapremine 0,5 litara te dolazi u kompletu s neoprenskom zaštitnom navlakom koja ju štiti od udaraca i loma. Navlake joj ujedno daju osebujan i unikatan izgled!

 

BioROOT kutija za užinu

Kutija za užinu u sklopu poklon paketa je zapremine 0,8 litara. Izrađena je od škroba prirodnog (biljnog) porijekla, minerala i voska. Bez BPA, plastifikatora i ftalata. Također je vrlo dekorativna, praktična i lagana za nošenje. Može se prati i u perilici.

 

I boca i kutija za užinu su proizvedene u EU.

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo