SHUTTERSTOCK
u dolini orgazma

Tri eksplozivne doggy poze za pravi spektakl u krevetu: Priznajte, ovog se trika niste sjetili nikada!

Ako vam do sada nije bila draga, nakon ovog ćete je poželjeti isprobati odmah

Takozvani doggy seks položaj može biti što god želite da bude. Poza je inače poznata po svojoj animalističkoj vibri, a idealna je za seks na brzaka. Uz to, može biti i iznenađujuće učinkovita u stvaranju osjećaja intimnosti među partnerima. Isto tako, možete je učiniti i grubom te više u stilu BDSM seksa.

- Mnogi uživaju u ovoj pozi, a lako u nju možete uključiti različite pristupe i detalje koji će je učiniti još uzbudljivijom - tvrdi seksologinja Jess O‘Reilly dodajući da je taj položaj i izuzetno napaljujući.

- Doggy poza nudi vizualnu stimulaciju za partnera koji je iza te mnogo prostora za manualnu stimulaciju genitalija partnerice. Na kaju krajeva, isprobavanje nečeg novog odličan je način da malo začinite svoj seksualni život - kaže O‘Reilley.

- Mijenjanje položaja je vrlo jednostavan način da malo uzdrmate svoju seksualnu rutinu i unesete dašak novosti u seksualne igrice. Vrlo je vjerojatno da će svaki novi položaj dovesti i do novih otkrića. Možda ćete osjetiti nove senzacije uslijed stimulacije različitog područja tijela ili biste mogli otkriti da imate drugačiji tip orgazma aktivirajući druge živčane puteve - pojašnjava seksologinja. Osnovni stav kod doggy poze jest da je partnerica oslonjena na ruke i noge dok partner ulazi odostraga. To je baza koju možete dalje razvijati i nadograđivati u smjeru koji želite.Partnerica se može spustiti u položaj kao da puže, oslanjati se o dlanove ili laktove ili se spustiti na hrpu jastuka -što god vama najbolje odgovara ili vas najviše uzbuđuje.

Ako ste ljubitelj seks igračaka ili ih želite uvesti u seks, doggy poza nudi idealnu priliku za to.

- Kad me parovi traže da im preporučim neku seks igračku, gotovo uvijek prvo predlažem prsten za penis. To je igračka koju je lako uvesti u svaku seksualnu rutinu bez provođenja nekih značajnijih promjena. Uz to, dobro je imati uz sebe i nekoliko vibratora. Ako preferirate stimulaciju klitorisa, dobar izbor je stimulator klitorisa ili bilo koji tip klasičnog vibratora – savjetuje seksologinja O‘Reilly. A tu su i njezini savjeti kako zauzeti klasičnu doggy pozu i nekoliko zanimljivih varijacija, no imajte na umu da ćete, dok ih budete isprobavali, i sami naći neke nove detalje koji će pozu učiniti savršenom baš za vas.

image
SHUTTERSTOCK

Klasična doggy poza

Partnrica je oslonjena na koljena i dlanove, a partner je iza u klečećem položaju.

- Upotrijebite jastuk da se malo podignete. Ne samo da ćete imati različite senzacije pod različitim uglovima penetracije, već ćete tako pozu učiniti ugodnijom za oba partnera - kaže O‘Reilley dodajući da pozu možete začiniti uvođenjem prstena za penis koji će osigurati duboke vibracije za oba partnera. Trik kojeg se sigurno nikada niste sjetili.

image
SHUTTERSTOCK

Spora doggy poza

Ako vam se cijela ta stvar čini pomalo bezličnom i ne baš intimnom, jako, ali jako usporite. Neka seks u toj pozi traje opojno dugo i bude upotpunjen stiskovima i nježnim stimuliranjem klitorisa...


Tijesni doggy

Tražite li osjećaj veće blizine, neka vaš partner nogama obuhvati vaše, odnosno neka njegova bedra budu s vanjske strane vaših tako da može čvrsto stisnuti vaše noge svojima. O‘Reilley preporučuje usisni stimulator klitorisa koji će vam donijeti jedinstvene senzacije koje ona opisuje kao mješavinu sisanja, vibriranja i pulsiranja. To samo po sebi izaziva snažan orgazam, no u kombinaciji s penetracijom odostraga, može dovesti do neopisivo moćnih orgazama koji će vas doslovno oboriti s nogu.

Linker
05. ožujak 2024 21:22