FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
to je to

Svatko ljubav izražava na drugačiji način: 12 znakova po kojima možete prepoznati da vas partner zaista voli

Ako ste vi među onima koji počinju osjećati nesigurnost oko toga voli li vas vaš partner još ili ne, možda će vam ovi znakovi prave ljubavi pokazati da postoje različiti načini njezinog izražavanja

Svaka osoba ljubav izražava na drugačiji način pa su tako neki dobri s riječima, dok drugi nemaju sposobnost da u potpunosti izraze riječima ono što osjećaju onda kada je to najpotrebnije. Takav neuspjeh u izražavanju emocija često može biti problem, naročito u ljubavnim vezama jer stvara atmosferu sumnji i nesigurnosti koje mogu oslabiti vezu između dvoje zaljubljenih.

Ako ste vi među onima koji počinju osjećati nesigurnost oko toga voli li vas vaš partner još ili ne, možda će vam ovi znakovi prave ljubavi pokazati da postoje različiti načini njezinog izražavanja te da jezik kojim se ljubav izražava može biti vrlo složen.

Evo znakova po kojima možete prepoznati da vas vaš partner stvarno voli:


1. Njegova pažnja je spontana i nepredvidiva

Nisu mu potrebne godišnjice ni druge posebne prilike da vam pokaže koliko vas voli i obožava. Čak i na bilo koji običan dan on je najslađi i najpažljiviji partner kojeg žena može imati i osjećate se sretnom što ste upoznali nekoga tko bi učinio sve za jedan vaš osmijeh.


2. Ne može prestati donositi i kupovati slatke (ali beskorisne) stvari

Neovisno o tome koliko skupe (ili jeftine) i nepraktične te stvari bile, dok god zna da ćete barem na jedan dan biti najsretnija osoba na svijetu, on će vam to kupiti. On možda čak niti ne dijeli vaše mišljenje da je to nešto slatko ili zanimljivo, ali zna da je to ono što će vas učiniti sretnom.


3. Pamti važne datume i detalje

Bez obzira na to koliko je inače zaboravan, pobrinut će se da si zapiše i napravi podsjetnike kako ne bi zaboravio važne datume i detalje iz vašeg života: rođendane, godišnjice, prvi dan kad ste se upoznali, prvi film koji ste zajedno pogledali i slično.


4. Često pita „Jesi li dobro?” i „Je li to u redu?”

I nikada vas neće natjerati na nešto što je vama neugodno. Učini li netko upravo suprotno, onda možete biti sigurni da ste s pogrešnom osobom. Biti u vezi ne znači odreći se prava da donosite svoje vlastite odluke niti da dajete nekom drugome moć da upravlja vašim životom.


5. Čini da se osjećate lijepom iznutra i izvana

Osobe koje vas zaista vole cijenit će vas zbog onoga što vi jeste. Uz njih ćete se osjećati kao najljepša i najvažnija osoba na svijetu. Voljet će sve u vezi vas i vaše nedostatke će vidjeti kao vašu dragocjenu jedinstvenost i jedan od onih slatkih razloga zašto su izabrali baš vas.


6. Nikada vas neće doživljavati dosadnom

U redu je da niste uvijek fantastični i da ne morate uvijek sve oko sebe obarati s nogu. U svemu što vi smatrate dosadnim i prosječnim kod sebe, on će vidjeti nešto zanimljivo i fascinantno.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK


7. Vi ste njegov broj 1 i to će pokazivati svaki dan iznova

On će biti prvi koji će vas pohvaliti i bodriti i nikada se neće umoriti da vas potiče da date ono najbolje od sebe i bit će tu i kad gubite i kad pobjeđujete, u uspjehu i neuspjehu. Bit će uz vas na svakom koraku.


8. Naljutit će se na vas, ali nikada vas neće prestati voljeti

Svađe su normalna pojava i u najsretnijim vezama, no to ne znači da će u trenutku popustiti pred tim negativnim osjećajima i dići ruke od vas i od vaše ljubavi. Znat ćete da vas vaš partner iskreno voli kad vas, neovisno o tome koliko je ljut ili razočaran, i dalje voli i brine za vas.


9. Nikada neće dopustiti da se osjećate usamljeno, čak ni ako je miljama daleko od vas

Netko tko vas zaista voli neće dopustiti da se osjećate kao da nemate nikoga kome biste se obratili kad vam je ljubav najpotrebnija. Čak i ako je miljama daleko, učinit će sve da vas podsjeti da postoji netko tko će vas razvedriti i dati vam zagrljaj - pa iako to bio samo onaj virtualni.


10. Razumije da ne možete uvijek biti u najboljem izdanju

U redu je ako niste savršena osoba - u redu je i onda kad niste najugodnije društvo i kad niste dobro raspoloženi. Pronaći nekoga tko može podnijeti vaše najgore i najiritantnije ponašanje i tko može imati dovoljno strpljenja za vaše tantrume je dragocjenost.


11. Tretirat će vas kao kraljicu

Prema vama će se uvijek odnositi kao da zaslužujete samo najbolje u životu. Ako zna da bi vam nešto moglo uljepšati dan i izvući osmijeh na vaše lice, učinit će sve da to ostvari.


12. Uvijek će izabrati vas i vašu vezu

Bez obzir na sve što se događa i koliko puta se posvađate, na kraju dana uvijek će se vratiti vama i uvijek će odabrati vas.

Ljubav dolazi u raznim oblicima i zato se ne možete uvijek osloniti samo na verbalne dokaze ljubavi. Pokušajte se, stoga, usredotočiti na one neverbalne i često neizgovorene sitnice u kojima možete pronaći odgovor na svoje pitanje voli li vas partner. Svatko ima svoj način pokazivanja ljubavi, a problem nastaje kad svoju definiciju namećete onom drugom i silite partnera da voli na vaš način i da to izražava na vaš način. Ono što je zaista važno jest da naučite prepoznati ljubav kad je tu i cijeniti je čak i kad je u nekom od najneprepoznatljivijih oblika.


ČITAJTE I: Ovo su znakovi da ste s muškarcem koji vas nikad neće prestati voljeti

Linker
05. ožujak 2024 21:55