FOTOGRAFIJE: depositphotos
Nevjerojatne priče

Ovi ljudi su u prvoj godini braka shvatili da je vrijeme za razvod: ‘Od starta je bilo jasno da to neće potrajati...‘

Bizarne priče o razvodu koje se čine gotovo nestvarnima

Dan vjenčanja mnogima je najljepši dan u žiovotu. Nažalost, za neke ljude ne mora biti, a razlog je brak s krivom osobom. Sigurno ste i sami čuli neke bizarne priče o razvodu, tajne koje su otkrivene i štete koje su učinjene.

Upravo su takve priče podijelili korisnici Reddita. Naime, jedan redditovac je upitao "Kad ste znali da je vaš brak gotovo" i svaki od ovih razloga će vam zvučati nevjerojatno. Evo nekih od najšokantnijih odgovora.



Prenio mi je klamidiju

Nakon nekoliko tjedana našeg braka, seks me počeo fizički boljeti. Otišla sam kod ginekologa, i nakon nekoliko testova, obavijestila me da sam dobila klamidiju. Tada sam znala. Ispostavilo se da je moj novopečeni muž mjesecima spavao sa svojom kolegicom s posla.

  • GalacticPingvin



Svađa na sprovodu

Znao sam da je gotovo kad je započela svađu na sprovodu mog brata jer su me poznanice grlile kao dio sućuti.

  • BigHairyApeMan


Sulude svađe

Hodali smo pet godina, ali na medenom mjesecu smo imali veliku svađu oko mog slobodnog korištenja kreme za sunčanje. Ona ju je odbila staviti zbog "kemikalija", a ja sam ju obilno koristio zbog osjetljive kože. Ozbiljno smo se svađali oko toga dobrih sat vremena, a ona je odbila čak i otići sa mnom u bazen zbog kemikalija u kremi za sunčanje.

Nakon ronjenja, jedva je hodala jer su joj noge toliko izgorjele, a meni se koža nije promijenila. Tada me je pokušala uvjeriti da sam za sve kriv jer je nisam natjerao da stavi kremu za sunčanje. I rekla je da je medeni mjesec uništen.

Tada sam shvatio da sam odabrao pogrešnu osobu. Nakon još nekoliko psiho svađa (ljutila se na mene zbog nečega iz njezinih snova, ljutila se jer ju nisam podsjetio da ponese kišobran...), morao sam odustati. Ne mogu biti s nekim tko me stalno krivi za svoje probleme.

  • fukenhimer


Prijateljica zvana Wesley

Otišla je na djevojačku večer i upoznala novu prijateljicu. Rekla je da se zove Nicole. Počela joj je slati puno poruka, a onda se počela s njom često i nalaziti. Imali smo bebu kod kuće, a nje nikad nije bilo doma. Uskoro sam saznao da je Nicole zapravo Wesley. Da, imala je ljubavnika.

  • NotTheMan378


Nije bio uz mene nakon smrti mog brata

Moj brat je umro tjedan dana nakon našeg vjenčanja. Nakon otprilike dva mjeseca rekao mi je da je to jednostavno prevelika stvar da bi se dogodila na početku braka. Pokušavala sam još šest mjeseci i onda sam jednostavno odustala.

  • stilllittlespacey



Prevara na dan vjenčanja

Djevojka koju poznajem saznala je mjesec dana nakon braka da joj je muž prevario na dan vjenčanja. Nakon ceremonije.

  • gloriascranton



Udario me

Udario me je dan nakon vjenčanja. Rekao je da dramatiziram i da to nije bio jak udarac te da se samo šalio Nikada nije bio nasilan prema meni dok smo hodali, ali čim smo se vjenčali, bilo je kao da se nešto okrenulo u njegovoj glavi.

Bio je potpuno druga osoba. Vrlo brzo se pogoršalo, a ja sam na kraju podnijela zahtjev za razvod 73 dana nakon što smo se vjenčali.

  • SHEnanigans0312



Učinit ćeš što ti kažem

Dan nakon vjenčanja, kada me bocnuo u prsa i rekao: "Učinit ćeš ono što ja kažem sviđalo ti se to ili ne." Uf. Velika pogreška.

  • gardengarbage




Odmah sam razmišljala o razvodu

Znao sam da je gotovo kad je započela svađu na sprovodu mog brata jer su me poznanice grlile kao dio sućuti.

  • marguerite_lavache


Tradicionalni tip

Prijateljičin muž nekoliko godina prije braka dobr se "prodao svima nama". Jednom kada su došli iza zatvorenih vrata, njegovi stavovi o 'tradicionalnom braku' doista su izašli na vidjelo. Oboje su imali karijere, i dok mu je bilo u redu da zarađuje novac i ima karijeru, očekivao je i da kuha, čisti, brine o psima itd., i nikada prstom nije maknuo. Samo bi došao kući i pio do večere.

  • atlienk



Tijekom vjenčanja

Sjećam se da sam pomislila "Ne bih trebala ovo učiniti" dok je službenik tražio naše zavjete. Deset godina kasnije, skoro sam slobodna. Nemojte se vjenčati ako sumnjate. Jednostavno nemojte.

  • The_Lady_Aurora



Nikad me nije voljela

Kada me prevarila tjedan dana nakon vjenčanja i rekla mi na moj rođendan da me nikad nije voljela. Usput me varala s mojim najboljim prijateljem. Jesam li spomenuo da mi je sve ovo rekla na moj rođendan 10 dana nakon što smo se vjenčali? Lol.

  • u/HuskyFan01
Linker
23. travanj 2024 05:14