Grandma Droniak

 INSTAGRAM
Genijalna je

Omiljena TikTok baka ima više od devet milijuna pratitelja i najpouzdanija je savjetnica za spojeve: Izbjegavajte vodene znakove!

Lillian Droniak ima 93 godine i savjetnica je za spojeve na TikToku

Čini se da nikad nije kasno postati internetska senzacija. Upravo to je pošlo za rukom 93-godišnjoj Lillian Droniak koja je postala najpouzdanija (i najomiljenija) savjetnica za spojeve na TikToku. Lillian, koja potječe iz Connecticuta, prikupila je gotovo devet milijuna pratitelja i 245 milijuna lajkova na TikTok-u zahvaljujući svojim otkačenim videima o znakovima upozorenja na spojevima.

Isječci su privukli toliko pozornosti da ih je Lillian pretvorila u tjednu seriju tijekom koje dijeli najveće znakove upozorenja kod muškaraca. Primjerice, muškarci koji se bave golfom ili ne vole igrati bingo.

U jednom videozapisu je savjetovala svojim pratiteljima da se drže podalje od muškaraca koji lažu o svojoj visini.

- U redu je ako si nizak, samo moramo znati - objasnila je.

Isto tako, vjeruje u astrologiju.

- Ako je vodeni znak, bježi! Bježi što dalje - upozorava.

Droniak smatra da pravi muškarac mora voljeti životinje.

- Tvoj muškarac nije ljubitelj mačaka? Blokiraj ga!

Još jedan stvar koju smatra znakom upozorenja je kad muškarac ne drži otvorena vrata.

- Nije tako teško - našalila se.

@grandma_droniak Replying to @........1234........5678 ♬ original sound - nadim sakha

Kada je riječ o prvom spoju, Droniak također ima neka stroga pravila kojih se pridržava i smatra da bi ih trebali slijediti i njezini pratitelji.

- Nikad ne nosite novčanik na prvi spoj. Zaslužujete besplatnu večeru ako morate slušati muškarca kako priča o sebi - zaključila je u jednom video.

Što se tiče savjeta za život, Lillian je istaknula da je važno uživati u samačkom životu, trošiti novce, izbjegavati pušenje, ali da izgled zaista ne znači ništa.

Linker
26. travanj 2024 16:22