Ne propustite novu Vitu!
 Getty Images
U ČETVRTAK UZ JUTARNJI

VITA SPECIJAL Sve o najboljim saveznicima ljepote, vitalnosti i zdravlja

Vita donosi sve o najbitnijim vitaminima i mineralima, matičnoj mliječi i propolisu, spirulini...

Nova Vita specijal vodi vas u čudesan svijet dodataka prehrani. Doznat ćete sve o najboljim saveznicima ljepote, vitalnosti i zdravlja, esencijama tih proizvoda i njihovim dobrobitima.

Vita donosi sve o najbitnijim vitaminima i mineralima, matičnoj mliječi i propolisu, spirulini, koenzimu Q19, omegi-3, crnom kimu, islandskom lišaju, brusnicama, zelenoj kavi, jabučnom octu, ulju noćurka i crvenoj riži.


Sve što vam treba

Jeste li znali da crvena riža sadrži obilje vlakana, vitamina B skupine, željeza i kalcija. Uzima se i u obliku raznih pripravaka i sve je popularnija. Bogata je i cinkom, mineralom koji je odličan antioksidans koji može pridonijeti zdravlju kože štiteći je od UV zraka i nastanka sitnih bora.

Zbog aktivne komponente monakolina K crvena se riža povezuje i sa snižavanjem kolesterola u krvi, a pomaže i u reguliranju razine glukoze pa je poželjna namirnica u prehrani dijabetičara.

Zbog moguće interakcije s lijekovima crvenu rižu kao i druge dodatke prehrani ne uzimajte bez savjetovanja s liječnikom ili ljekarnikom. Tako će oni biti zaista vaši saveznici ljepote, vitalnosti i zdravlja.

Nemojte propustiti u četvrtak paket Vita + Jutarnji list za samo 14 kuna!

Linker
27. travanj 2024 00:40