Iva i Andrej Knežević, vlasnici Poliklinke Niveus, na svečanom su otvorenju ugostili brojna poznata lica naše estrade.
 Foto: Press
Poliklinika Niveus

Otvorena nova estetska oaza u Zagrebu

27. studeni 2018.
Posebna ponuda nove zagrebačke poliklinike su i intravenozne infuzije kojim se prirodni, esencijalni nutrijenti unose direktno u krvotok. Ova vrsta terapije trenutno podiže razinu energije i sveukupno zdravlje organizma, te se osoba odmah osjeća bolje, snažnije i energičnije.

"Jedinstveni, kao vi" slogan je koji idealno opisuje filozofiju nove dentalne i estetske oaze u Zagrebu. Smještena na prvom katu stambeno poslovne zgrade u ulici Grada Mainza 11, na samo par koraka od Ilice i Trga Francuske Republike, Poliklinika Niveus priča novu priču o ljepoti i njezi kože te blistavom osmijehu koji otvara sva vrata. Predanost radu i kvaliteta, bezgranično uloženo vrijeme i trud za svakog pojedinog pacijenta, rezultirala je imenom branda Niveus te vizualnim izričajem cvijeta kojim se ističe njihova posebnost i vizija - zdravlje, njega, povjerenje te potpuna predanost u pristupu pacijentu.

Stručni tim predvođen doktoricom Ivom Slade Knežević broji devet ljudi, a zajedno s vanjskim suradnicima uključuje doktore dentalne medicine, dentalne asistente, medicinske sestre, specijaliste plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, specijaliste oralne kirurgije i specijaliste iz područja ortodoncije.

Bogato generacijsko iskustvo obitelji Slade-Knežević koje traje već preko 15 godina jamac je vrhunske usluge, a stalni razvoj u struci i znanosti kroz moderne standarde dentalne njege i njege lica čini ih najposebnijom Poliklinikom u gradu.

Dentalni centar novog doba

U sklopu ove klinike novog doba nalazi se najsuvremeniji dentalni centar, a koristeći naprednu tehnologiju i umjetničke sposobnosti, stomatolozi planiraju terapiju uzimajući u obzir specifične potrebe kao i želje svakog pacijenta. Kako bi se osjećali potpuno opušteno ordinacija je opremljena s najnovijim stomatološkim stolicama renomiranog brenda Stern&Weber s integriranim rendgen uređajem. Koriste se Philips Zoom lampe za izbjeljivanje zubi dok se u implantološkom centru uspješno vraća osmijeh na lice vrhunskim i provjerenim implantatima Nobel koji iza sebe imaju desetljeća tradicije znanstveno istraživačkog rada i uspjeha. Zahvatima estetske stomatologije može se korigirati izgled i boja zuba s ciljem postizanja lijepog, prirodnog osmijeha te vraćanja samopouzdanja, a koriste se najkvalitetnije krunice i ljuskice. Tu su i laserska terapija te liječenje kao nadopuna standardnim stomatološkim zahvatima, a ova vrsta terapije pruža nježniju, manje invazivnu terapiju i štedi zubno tkivo.

Potpuni anti-ageing

Estetski centar Poliklinike Niveus s velikom pažnjom brine o koži i licu svojih klijenata, a klijentima nude potpuni anti-ageing program koji izvodi dr.med. Irijana Rajković, specijalistica plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije. Tretmani botoksom najbolje kvalitete namijenjeni su muškarcima i ženama koji žele zaustaviti nastajanje bora, ali i onima čiji su se kapci već spustili ili su uočili linije i bore kojih bi se željeli riješiti, a tretmani hijaluronskom kiselinom osobama koje žele samo malo popraviti izgled, povećati usnice, bradu ili jagodice.

Posebna ponuda Poliklinike Niveus su i intravenozne infuzije kojim se prirodni, esencijalni nutrijenti unose direktno u krvotok. Ova vrsta terapije trenutno podiže razinu energije i sveukupno zdravlje organizma, osoba se odmah osjeća bolje, snažnije i energičnije, a preporučuje se kod kroničnog umora i iscrpljenosti, burn-out sindroma i jet-laga, pada imuniteta, previrusnih i predgripoznih stanja, nemogućnosti koncentriranja te kod mamurluka.

Prilikom uređenja interijera Poliklinike Niveus, posebnu priču ispričao je renomirani arhitekt Boris Petrović, koji je najveći naglasak stavio na snježno bijelu boju koja ostavlja dojam profinjenosti, prozračnosti i čistoće. Bijela se boja proteže kroz sve prostorije, kao i na posebno dizajnirani namještaj, lampe, centralnu recepciju te na potpuno opremljen prostor za edukacije i seminare.


Više informacija o uslugama i sadržajima Poliklinike Nivesu može se pronaći na službenoj internetskoj stranici, Facebook te Instagram profilu.

Teme
Linker
22. svibanj 2022 20:53