Ovoj nagradi još veći značaj doprinosi činjenica da je na AIDA konferenciji sudjelovalo više od 1000 vrhunskih stručnjaka, no upravo su Kaliternine inovativne metode uklanjanja celulita i njihova učinkovitost, osvojile cijeli znanstveni odbor.
 Press
Priznanje

dr. Kaliterna prezentacijom o celulitu osvojio prestižnu nagradu na jednoj od najvećih svjetskih konferencija za dermatologiju i estetiku

Naš poznati dermatolog na konferenciji je predstavio najnoviju metodu uklanjanja celulita te time izazvao nezapamćen interes.

Na 5. AIDA konferenciji u Abu Dhabiju u kompleksu Etihad Towers, na jednoj od najvećih internacionalnih konferencija za dermatologiju i estetiku na svijetu, naš poznati dermatolog Dinko Kaliterna dobio je nagradu za najbolju prezentaciju na području liječenja celulita.

Pobjednička prezentacija bazirana je na studiji slučaja svih tretmana liječenja celulita u poliklinici Poliderma.

Ovoj nagradi još veći značaj doprinosi činjenica da je na AIDA konferenciji sudjelovalo više od 1000 vrhunskih stručnjaka iz područja estetske medicine i dermatologije, no baš Kaliternine inovativne metode uklanjanja celulita i njihova učinkovitost, osvojile su cijeli znanstveni odbor. Tako je s ovom nagradom dugogodišnji rad i iskustvo dr. Kaliterne postalo bogatije za još jedno veliko priznanje.


Nije to samo estetski poremećaj

Na ovogodišnjoj konferenciji, doktor Kaliterna je predstavio trajno uklanjanje celulita te je prikazao da celulit nije samo estetski poremećaj već puno više od toga.

Prema njegovu mišljenju, radi se o bolesti koja se mora liječiti. Ukazao je da smo ga do sada liječili na krivi način jer to nije bolest masnih stanica nego kronična, degenerativna bolest vezivnog tkiva.

Prikazao je najnoviju metodu kako bi se celulit mogao ukloniti te je izazvao nezapamćen interes.

Konferencija AIDA nosi reputaciju jednog od najvećih svjetskih konferencija o njezi kože. Upravo ova manifestacija postaje nadahnjujući te osnažujući događaju koji se bavi svim izazovima dermatologije i estetske medicine danas, pritom nudeći nove ideje i najnovije inovacije u području dermatologije.


Stručnjaci svjetske klase

Ove godine znanstveni odbor radi na podizanju ljestvice izvrsnosti u smislu formuliranja bogatog znanstvenog programa. 5. ADIA konferencija se, naime, temeljila na visokokvalitetnim predavanjima stručnjaka svjetske klase o mnogim krucijalnim temama vezanim za zdravlje kože.

Svojim jedinstvenim uvidima i metodama te stalnoj težnji ka besprijekornim rezultatima koje pogoduje zdrava i uravnotežena koža, dr. Kaliterna prepoznat je kao vodeći stručnjak, doktor i vlasnik Poliklinike Poliderma, koja broji već 15 godina uspješnog rada i poboljšavanja teksture kože.

S obzirom na to da je već sa svojom linijom kozmetike pod nazivom MySkin by Dinko Kaliterna, dr. Kaliterna također preplavio tržište, nestrpljivo iščekujemo što nam se dalje sprema u Poliderminoj tvornici ljepote, koja poput njihovih ideja, ne blijedi.

Linker
24. rujan 2023 05:51