SHUTTERSTOCK
Suzana Ciboci
Suzana Ciboci
tako se to radi

Započnite dan pjesmom koja odgovara vašem raspoloženju, imamo sjajnu playlistu

28. srpanj 2022.
Postoje pjesme koje će savršeno odgovarati vašem raspoloženju i pokrenuti vas u pravom smjeru.

Glazba ima brojne benefite na zdravlje, a poprilično može popraviti raspoloženje, riješiti nas stresa, izvući iz depresivnih misli, pomoći da lakše prebrodimo tugu, ali može nas i motivirati pa čak i razbuditi. Ako tražite pjesme uz koje ćete se probuditi, ne tražite dalje. Imamo popis najboljih pjesama svih vremena. Najbolji način da započnete dan je pjesmom koja odgovara vašem raspoloženju i ekipa iz Daily Infographica potrudila se složiti playlistu za svako raspoloženje s kojim se ujutro probudite. Bilo da se probudite ljuti ili raspoloženi, postoje pjesme koje će savršeno odgovarati vašem raspoloženju i pokrenuti vas u pravom smjeru.

A tu je i mnoštvo pjesama koje će vas oraspoložiti čim otvorite oči. Nešto veselo i energično će vam pokrenuti krv, ali ako još uvijek ne možete ustati iz kreveta, imamo neke pjesme i za to.


Pa krenimo!

Slijedite pitanja, a vaši će vas odgovori dovesti do pjesama koje odlično odgovaraju vašem trenutačnom raspoloženju.

Koji je dan? Radni dan ili vikend? Ako je vikend, jeste li sinoć tulumarili? Kako se sada osjećate? Jeste li sinoć učinili nešto zbog čega sada žalite? Ako je odgovor da - If I Could Turn Back Time, Cher.

Ako ste večer prije previše popili i osjećate se pomalo grozno - Feeling Good, Michael Buble.

Subota je, a mamurluk od izlaska večer prije nije se smanjio, ali ne žalite za dobrim provodom - Easy, The Commodores.

Subota je, dobro se osjećate, a vani je sunčano - Lovely Day, Bill Withers. Vani pada kiša - Sunrise, Norah Jones.

Planirate li večeras izaći van? Da, ali popodne poslije ručka i odmora - Eat, Sleep, Rave, Repeat, Fatboy Slim&Riva Starr Ft. Beardyman ili No Sleep Till Brooklyn, Beastie Boys.

Ne planirate izlazak? Kako se osjećate? Smireno i povezano s prirodom - The Circle of Life, Elton John. Sretni ste i dobrog raspoloženja - You Make my Dreams, Hall&Oates.

Što danas planirate raditi? Ništa. Odmarati. The Lazy Song, Bruno Mars.

Radit ćete uobičajene stvari? Prvo doručak? Poslušajte Banana Pancakes, Jack Johnson ili How D‘Ya Like Your Eggs In The Morning, Dean Martin.

Radni je dan i morate na posao ili u školu? Ako ne vratite se na pitanje što ćete danas raditi? Ako idete na posao ili u školu, kako se osjećate? Puni energije? Imate danas neki veliki zadatak za obaviti ili ispit - Venus, Bananarama. Malo ste u neizvjesnosti oko toga? Turn My Swag On, Soulja Boy. Dobro bi došlo malo ohrabrenja? - Wake Me Up Before You Go-Go, Wham.

Očekujete uobičajeni radni dan, ništa posebno? 9 To 5 Dolly Parton. Dobro ste se naspavali i planirate jutarnje vježbanje? Da? Onda je Eye of the Tiger, Survivor prava pjesma za vas. Ako vam se ne vježba, razmišljate li o meditaciji? Ako da poslušajte Here Comes the Sun, The Beatles.

Ne da vam se ustati i nekoliko ste puta stisnuli snooze na budilici? Get up off a That Thing, James Brown.

Teme
Linker
14. kolovoz 2022 23:10