Sanja Puškarić i dr. Slaven Babić/Press
bravo

Inicijativa koja će unaprijediti udobnost pacijenata i olakšati rad medicinskom osoblju

Hvalevrijedna akcija

Tepih Centar koji će ove godine proslaviti 30 godina, već dugi niz godina posvećen je svojoj ulozi u zajednici i pružanju podrške onima kojima je to najpotrebnije. U suradnji s bolnicama koje su najčešći izbor pri dodjeli donacija i humanitarnim udrugama diljem zemlje, Tepih Centar pokazuje svoju usmjerenost društveno odgovornom ponašanju.

Bolnica Dr. Ivo Pedišić u Sisku, jedna od ključnih zdravstvenih ustanova u regiji koja se još oporavlja od potresa koji je zadesio to područje 2020. godine, nedavno je obogaćena novom vrhunskom posteljinom zahvaljujući donaciji Tepih Centra. Ova inicijativa ne samo da će unaprijediti udobnost pacijenata, već će i doprinijeti boljoj kvaliteti skrbi koju pruža bolnica.

Briga za pacijente

Klinika za traumatologiju u Zagrebu, također je primila podršku. Kroz uređenje podova i namještaja u prostoru namijenjenom za odmor i konzultacije doktora, Tepih Centar želi olakšati rad medicinskog osoblja te im pružiti okruženje koje će podržati njihovu posvećenost brizi o pacijentima.

Uz podršku udruzi Anđeli iz Splita, Tepih Centar također doprinosi humanitarnoj inicijativi koja ima za cilj prikupljanje sredstava za djecu tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju. Donacija tapisona za event ovog udruženja pokazuje Tepih Centar kao aktivnog sudionika u humanitarnim akcijama gdje se prikupljaju sredstva za rad udruge.

- Tepih Centar i njegovih više od 100 zaposlenika ovim donacijama pokazuje duboko ukorijenjene vrijednosti društvene odgovornosti. Naša suradnja s bolnicama i udrugama je ključna za ostvarivanje zajedničkog cilja – poboljšanja kvalitete života svih članova naše zajednice - izjavila je gđa. Sanja Puškarić, direktorica Tepih centra.

Tepih Centar ostaje predan podržavanju zdravlja i dobrobiti zajednice te se i u budućnosti veseli daljnjoj suradnji s medicinskim ustanovama i humanitarnim organizacijama kako bismo zajedno ostvarili pozitivan utjecaj te olakšali život kako pacijentima tako i medicinskom osoblju koje se o njima brinu.

Linker
25. travanj 2024 16:22