Margot Robbie i Ryan Gosling

 APEX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA APEX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
usudite li se

Apsolutni hit ovog ljeta: Svi su poludjeli za Barbiecore trendom koji sigurno neće zaobići ni Hrvatsku

Nakon tolika godina, milenijalci ponovno mogu uživati u ružičastoj boji. Nose ju i Zendaya, Margot Robbie, Sebastian Stan i mnogi drugi

Izgleda da će ovo ljeto biti u znaku Barbie lutke. Svi smo već vidjeli fotografije sa snimanja filma "Barbie" redateljice Grete Gerwig s Margot Robbie i Ryanom Goslingom u glavnoj ulozi. Iako film u kina dolazi tek 2023., jarko ružičasta ili Barbie ružičasta je preplavila Instagram, ali i modne piste. TikTok već ima hashtag #barbicore za sve obožavatelje Mattel lutke, a prema podacima Googlea, zanimanje za Barbie nikada nije bilo veće.

Ali nevjerojatna sličnost Margot s originalnom plavokosom Barbie je potaknula i druge zvijezde na outfite kojima dominira ova boja. Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije 31-godišnje Australke kako se vozi u ružičastoj Corvettei i rola na Venice Beachu, naravno, u ružičastoj odjeći. Uz nju se pojavio i Ken, kojeg igra američki glumac Ryan Gosling, a i on nosi kombinaciju s Barbienom omiljenom bojom.

Naravno, film i Margot Robbie su potencirali jarko ružičastu boju, ali čini se da veliku zaslugu za nju nosi i modna kuća Valentino. Kada je njihova kolekcija jesen/zima debitirala još u ožujku, linija je postala magnet za brojne poznate osobe. Dizajner modne kuće Valentino, Pierpaolo Piccioli, predstavio je potpuno ružičastu kolekciju u suradnji s Pantoneom. Čak su sjedala, pista i zidovi bili u istoj nijansi.

Njihove modne komade nose Zendaya, Vanessa Hudgens, Dua Lipa, Lewis Hamilton, Sebastian Stan, ali i mnoge druge zvijezde.

Novom trendu nije mogla odoljeti ni Kim Kardashian koja se dodatno približila izgledu slavne lutke te zasjala s platinasto plavom kosom. Voljeli je ili ne, čini se da Kim uvijek zna što će biti u trendu. Isto tako, američka reality zvijezda je rekla da nakon razvoda svoj stil opisuje kao "futuristička egzotična barbika".

Zapravo, to je zaista moćan potez jer Barbie ružičasta pokazuje odvažnost, ženstvenost i snagu.

Američka glumica Megan Fox, također, se pretvorila u pravu Barbie, a Kena joj je glumio partner, glazbenik Machine Gun Kelly. Ona je uz suknju i top, svoju kosu pofarbala u ružičasto.

Modna stilistica Shia Daspin je nedavno rekla da "Barbie ružičasta" predstavlja mnogo više od same boje.

- Ona predstavlja ambiciju i žensku moć, a i donošenje vlastite odluke o tome kako se želimo obući i što želimo biti - zaključila je Daspin.

Linker
26. travanj 2024 21:14