Šminka je jedna od zvijezda serije Euforija

 FOTOGRAFIJE: INSTAGRAM
Puno boja i šljokica

Ekipa iz ‘Euforije‘ postavlja nove make-up trendove! Ovo su najpopularniji lookovi koje možete kopirati

Kratki vodič za make-up kakav imaju Maddy, Cassie, Kat, Jules i Lexi


Euforija je postala nova svjetska uspješnica. Serija je to koja prati grupu tinejdžera i njihova iskustva s drogom, ljubavi, seksom i traumama. Ali čini nam se da glavnu ulogu imaju i šminka te kostimografija. Kosa, nokti i make-up likova iz 'Euforije' postavljaju trendove od prikazivanja prve epizode. Ako ste netko tko želi isprobati jake boje, neobične linije, šljokice kakve nose Rue, Maddy, Cassie, Jules, Lexi ili Kat, imamo kratki vodič za vas.


Minimalistička Rue

Glavni lik u seriji, Rue Bennet, zapravo nosi jako malo šminke. Kroz većinu epizoda ju viđamo bez šminke, ali pod utjecajem Jules ipak nanosi boje.

Kad se odluči za šminkanje, nosi puno šljokica i voli neobične linije izvučene tušem. Zapravo vizažistica serije često koristi šminku u scenama kad je Rue pod utjecajem droga ili intenzivnih osjećaja. Često viđamo suze ispunjene šljokicama.




Ako želite izgledati kao Kat...

Na početku serije Kat je srednjoškolka koja se bori s nedostatkom samopouzdanje, no kroz nekoliko epizoda sumnja u vlastitu ljepotu polako nestaje. Prepoznatljiva je po izrazito naglašenim usnama, i to u crvenoj boji.

Ako želite kreirati izgled poput Kat, odaberite intenzivne boje. Izaberite sjenila u plavoj ili zelenoj boji. Vrijeme je da napustite neutralne tonove koji inače nanosite na oči i poigrate se intenzivnim bojama. Sigurni smo da ćete se oduševiti.




...ili strastvena Maddy

Ima li koji lik više ikoničnih izjava od Maddy? Od malih nogu, Maddy se natjecala na izborima ljepote, zbog toga je njezino samopouzdanje na zavidnoj razini.

Njezina šminka izražava njezinu osobnost, dramatična je i pretjerana. Oči su joj naglašene tušem, a posebno su nas oduševile dvostruke crte oko očiju. Vizažistica Doniella otkrila je da nanosi crne šljokice na oči nakon tuša.




Možda vam je Cassie ipak draža

Cassie na početku nosi nježnu, suptilnu šminku. Zapravo, njezin make-up prati njezin lik. Dok je ranjiva, nježna i osjećajna tonovi su pastelni. Međutim, kad započne aferu s Nateom, silno se trudi izgledati kao Maddy.

Bez obzira na to na čijoj ste strani, Cassie ima nevjerojatan look s bijelim tušem. Njega morate iskopirati. Kako biste ga kreirali, napravite kvalitetnu bazu na kapcima uz pomoć korektora. Nakon toga nanesite sjenilo neutralnih tonova, a onda izvucite liniju tušem.




Iskoristite šarenilo boja poput Jules

Svi likovi u Euforiji koriste sjenila u raznim bojama, ali Jules je definitivno pobjednica.

Na njezinim očima smo vidjeli duge, šljokice, oblake i srca. Čini nam se da će i šareni jednorog u jednom trenutku iskočiti. I ne žalimo se. Zaigrani lookovi kakve ima Jules su možda jedan od razloga zašto se Rue zaljubila u nju.




Simpatična Lexi

Sposobna, pametna i jednostavna, a čini nam se da niti jedna drama među prijateljima (zasad) ne može negativno utjecati na nju. Njezine oči su naglašene jednostavnim ružičastim i ljubičastima tonovima i nijansama karamele. Zapravo i šminka odražava njezinu "normalnost".

Međutim, u drugoj sezoni vizažistica Donielle napravila je mali zaokret. Lexi doživljava malu evoluciju pa ju tako dobiva i njezin make up. Čini se da pronašla uzoru u modnoj ikoni Twiggy jer nas njezin look jako podsjeća na nju. Udaljava se od babydoll izgleda i počinje biti samopouzdaniji i moćniji lik.

Linker
16. travanj 2024 03:33