HERVIS

Najbolji proizvodi za kupnju tijekom Crnog petka

Razmišljate o kupnji sportske opreme ovog Crnog petka? Uhvatite priliku nabaviti predmete koje već dulje vrijeme priželjkujete, ali čije cijene često premašuju vaš budžet.

Iako šoping groznica na Crni petak originalno dolazi iz Amerike (eng. Brack Friday), posljednjih je desetak godina prihvaćena diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj – taj dan jednostavno ne propuštamo priliku uloviti neke stvari po nevjerojatno sniženim cijenama!

Ove godine Crni petak nas očekuje 25. studenog, dan nakon američkog Dana zahvalnosti i točno mjesec dana pred Božić, pa će mnogi od nas ove lude popuste rado iskoristiti i za kupnju blagdanskih poklona za svoje najmilije.

Crni petak savršen je dan za sve one koji već duže vrijeme priželjkuju kupiti dio opreme za omiljenu sportsku aktivnost ili rekreaciju.

U nastavku smo izdvojili pet prilika koje ne smiju propustiti ljubitelji skijanja, bicikliranja i planinarenja.

Vrijeme je za nove pancerice i skije!

Nova skijaška sezona samo što nije pokucala na vrata. No, prije negoli se zabijele vrhovi omiljenih skijališta, valjalo bi provjeriti skijašku opremu.

Možda vam kupnja novih skija u ovom trenutku i nije na listi prioriteta, ali bolje je da ih nabavite na Crni petak uz razuman popust, nego da se koji mjesec kasnije kajete dok brišete suze jer vas bole noge i imate žuljeve nakon prvog spuštanja po skijaškoj stazi.

Osim skija, mudro je nabaviti i pancerice. Prema statističkim podacima, pancerice su prvi komad skijaške opreme kojeg će početnici kupiti ukoliko se doista zaljube u ovaj atraktivan snježni sport – što je i sasvim razumljivo jer će samo one odgovarati vašim stopalima, ristu i listovima, te će biti odličan partner u kontroliranju skija dok se spuštate niz snijegom pokrivene staze na omiljenom skijalištu.

Do vrha uz kvalitetne cipele za planinarenje

Iskusni planinari kažu da kapa glavu pokriva, a prikladna je cipela čuva. Želite li do vidikovca na planini doći sigurno i bez umora, onda na nogama definitivno morate imati adekvatne, pouzdane i vrlo udobne cipele za planinarenje.

Neovisno o vašoj fizičkoj spremi, tjelesnoj građi i planinarskim ili trekking ambicijama, svakome bi dobro došla cipela s Gore-Tex membranom koja odbija vodu, mekanim uloškom i sustavom ublažavanja udaraca koji pruža stabilnost i čvrstoću, te izdržljivim potplatom koji izvrsno prianja za svaku podlogu.

Zvuči savršeno za vaše nove avanture u prirodi, zar ne?

Nezaobilazna fitness oprema

Sportski pametni satovi su uvijek in. Bilo da planirate svoj stari sportski sat zamijeniti novim ili na vlastitoj koži želite otkriti zašto svi bruje o prednostima nošenja ovog gadgeta tijekom vježbanja, bila bi prava šteta da na Black Friday ostanete kratkih rukava. No, u moru svjetski poznatih proizvođača treba znati koji sat izabrati – za sebe!

Za sve koji se bave trčanjem, biciklizmom, skijanjem, planinarenjem ili plivanjem, najkorisniji su Garmin satovi s najpreciznijim GPS sustavom i senzorima koji mjere otkucaje srca, maksimalni VO2, potrošene kalorije, a čak i daju savjete kako maksimalno iskoristiti treninge uz funkciju pametnog planiranja tempa, ali i kako se pravilno oporaviti od vježbanja i naspavati.

Osim naprednih funkcija za treniranje, ovi fitness trackeri na zapešću imaju i bateriju koja traje i do 7 dana u načinu rada pametnog sata, odnosno do 6 sati u GPS načinu rada s reprodukcijom glazbe.

Biciklistima bi, osim pametnih sportskih satova, za oko mogli zapeti i pametni trenažeri koji pomažu prilikom treniranja u zatvorenom. Takvi uređaji podižu razinu bicikliranja na novi nivo jer imaju čvrstu konstrukciju koja omogućuje stabilnost i kod najeksplozivnijih sprintova, čak do 1500 vata.

Vrhunski biciklistički trenažeri sadrže unaprijed strukturirane planove treniranja te omogućuju da se natječete uživo s prijateljima biciklistima, prenosite GPS podatke, vozite uz pomoć 3D karte i još mnogo toga, a da pritom ova moderna mašina ne proizvodi nikakve vibracije i buku.

image
HERVIS_Pametni satovi za sport

Mala škola pametne kupnje na Crni petak

Nesvakidašnji popusti mogu natjerati čovjeka na iracionalan shopping, no pokušajte se suzdržati od kupovine nepotrebnih stvari samo zato što je Black Friday.

Izbjegnite najčešće pogreške tako, da:

  • unaprijed složite popis stvari koje biste voljeli kupiti,
  • odlučite koji je maksimalni iznos koji planirate potrošiti,
  • provjerite unaprijed cijene određenih proizvoda i
  • pretplatite se na newslettere trgovina jer se upravo tako često šalju dodatni kuponi i bonusi za pretplatnike.

Crni petak je sjajna prilika za uštedu na kupnji sportske opreme, stoga obavezno svratite u najbližu poslovnicu Hervisa i počastite se novim pametnim satom, planinarskim cipelama, skijama, pancericama te drugim komadima i dodacima koji će poboljšati vaše performanse i čuvati vas dok vježbate.

Ako niste veliki poklonik odlaska u trgovine, Hervis nudi i opciju kupovanja iz udobnosti svog doma – na njihovom web shopu očekuje vas ekskluzivna ponuda na opremu za skijanje, planinarenje, fitness, bicikliranje, ali i pogodnosti i akcije za brojne druge sportove i aktivnosti!

Linker
27. travanj 2024 01:20