Hoodie savršen je komad odjeće za hladne dane.

"Must-have" sportski komadi odjeće koji se mogu nositi i drugdje

Tajice uz kožnu jaknu ili hoodie na posao? Zašto ne! Prigrlite i vi ove nevjerojatno funkcionalne sportske komade odjeće kao dio modernog stila odijevanja.

Užurbanost i nepredvidljivost naših života zahtijeva nošenje udobne i praktične sportske odjeće koja vrlo lako može postati chic, trendy i prigodna za svaku priliku, pa čak i poslovne sastanke ili izlaske. Da biste dobili tu fuziju glamura s urbanim prizvukom nije potrebno izdvojiti mnogo novaca niti obilaziti dizajnerske dućane, već svoju garderobu obogatiti sa svega par komada – sportske odjeće!

Odjeća za vježbanje je već godinama pokretač novih modnih trendova. Sve se više nosi u svakodnevnom životu (athleisure, modni trend koji spaja sportske i casual komade odjeće), a u doba pandemije je dosegla svoj vrhunac. Granica između odjeće koju biste nosili u fitness centru i one koju biste nosili na ručak s prijateljicama su nestale – vaša odjeća sada može sve!

image
Tajice i blejzer stvaraju savršen outfit!

Tajice – jednostavne za kombiniranje

Tajice su prvi komad sportske odjeće koji još od davnih 1980-ih i filma „Flashdance“ više nije rezerviran samo za sportske događaje. Danas se ove udobne, tanke i elastične hlače nose u zagasitim, tamnijim bojama kako bi se što lakše mogle kombinirati s ostalim odjevnim predmetima koje već posjedujete u ormarima.

Jednostavne crne tajice lako se spajaju s oversized majicama, pletivom, tunikama i košuljama, dok u kombinaciji s visokim čizmama i dugim blejzerom stvaraju savršen outfit za poslovne sastanke i večere. Svejedno je što ćete od navedenog nositi uz tajice, samo da je široko i prekriva vaša bedra kako se proporcije tijela ne bi činile nezgrapnima.

Hoodie – nose se od jutra do mraka

Vjerujemo da svaka žena, uz tajice, u svojem ormaru ima barem jednu hoodie, odnosno majicu s dugim rukavima i kapuljačom. Trendseterice s društvenih mreža nose ih u svim prilikama jer su udobne, jednostavne i lako ih je spojiti s ostalim komadima odjeće. Ne može vam se dogoditi stilska pogreška ako omiljenoj hoodici dodate neki trendy komad s modnih pista poput metalik mini suknje i cipele na petu za futuristički izgled, odnosno kožne jakne i gležnjače za grunge ili motoristički dojam.

Hoodie je omiljena odjeća za prijelazno razdoblje, nosi se kratka do pupka ili duga do bedara, na suknje i traperice, uz kapute i sakoe, u jednoj ili više boja… Savršeno za ležerne aktivnosti poput odlaska na predavanje ili kavu s prijateljicama, zar ne?

Majica na bretele – za opušteni izgled

Osim u teretanama, majica na bretele se često nosi tijekom ljetnih mjeseci kao dio svakodnevnog stylinga. Iako će mnogi reći da ih nije lako kombinirati zbog otvorenih ramena i lepršavog materijala, modne kreativke s društvenih mreža pokazuju suprotno.

Želite li izgledati sportsko i elegantno u isto vrijeme, ove majice nosite s lagano širokim ili cigareta kroj hlačama, te uz tenisice ili cipele na potpeticu. Odjenete li preko majice laganu košulju zavrnutih rukava ili oversized kardigan, dobit ćete sjajnu odjevnu kombinaciju za odlazak na posao.

image
Trenirka - uvijek i svugdje!

Trenirka – kraljica ormara

Ako nas je moda u doba pandemije ičemu naučila, to je da se trenirka zaista može nositi u svim prilikama. Samo treba znati par modnih trikova, odnosno spojiti trenirku s ostalim komadima odjeće koje već imate u svojoj garderobi. Za dozu glamura uparite svoj omiljeni model trenirke s balonerom i salonkama, za ležernu šetnju gradom nosite ju uz „starke“, a neka vas dodatno zagrije prošivena jakna pri večernjem izlasku s prijateljima.

Budite i vi u trendu kada je u pitanju novi pogled na sportsku eleganciju. Izazivamo vas da osvježite svoju garderobu novim „must-have“ sportskim komadima koje ćete pronaći u Hervisu, poznatoj trgovini sportske odjeće i opreme, jer ubrzo bi mogle početi pljuštati same pohvale za vaš novi, urbani modni izričaj.

Linker
19. travanj 2024 03:43