SHUTTERSTOCK
Hit

Otkrio genijalan trik kako da ogulite krumpire za nekoliko sekundi i to bez noža! Video je oduševio milijune

Na isti način možete oguliti batat

Čini li se i vama da bi popularna izreka ‘od igle do lokomotive‘ mogla savršeno pristajati uz popularnu društvenu mrežu TikTok? Tu doista možemo naići na razne savjete, od onih zbog kojih se primamo za glavu, pa do doista korisnih koji otvaraju oči. Jedan od takvih trikova odnosi se na jednostavnost, odnosno kako pametno uštedjeti vrijeme kuhajući krumpir.

image
SHUTTERSTOCK

Odvajanje ljuske krumpira

Ponekad zbog žurbe, a nekad jednostavno zbog osjećaja dosade silno želimo izbjeći proces guljenja krumpira. Koji god razlog bio jedan je TikToker olakšao cijeli proces koji je oduševio mnoge.

Naime, u svom je videu koji je pregledan više od 25 milijuna puta otkrio jednostavnu metodu koja ne zahtijeva upotrebu noža niti gulilice. Sve što vam treba je posuda s kipućom vodom, malo krumpira i ok, ipak će trebati nož, ali samo na kratko. S njim ćete naime obrubiti sredinu cijelog krumpira kojeg ćete zatim staviti u vodu da se kuha. Kada je gotov, uzmite tako skuhani krumpir u ruku te lagano rukom povucite ljusku. Krumpir će ostati glatki bez dodatne muke oko čišćenja. Isto možete napraviti i s batatom.

Pozitivne reakcije

O tome zašto je video postao toliko popularan govore i brojni komentari oduševljenih pratitelja kojima je uštedio dragocjeno vrijeme.

- Hvala što ste mi ovo pokazali dan prije obiteljskog okupljanja. Sutra moram oguliti sedam kilograma krumpira. Ovaj mi je trik savršeno došao - komentirali su pratitelji.

Linker
27. travanj 2024 01:13