Shutterstock
osobna moć

Otključaj svoj potencijal i kreiraj život iz njega

Kroz niz dinamičnih predavanja, praktičnih vježbi i meditacija, sudionici ovog programa će otkriti svoje unutarnje resurse i naučiti kako ih iskoristiti na najbolji način

Postoji nekoliko vrsta osobne moći, uključujući emocionalnu, mentalnu, fizičku i duhovnu. Svaka od ovih vrsta moći igra ključnu ulogu u jačanju vašeg samopouzdanja i uspjeha u životu. Suočavanje s izazovima i prevladavanje prepreka u životu, ali i življenje kvalitetnog i ispunjenog života zahtijeva veliku osobnu moć. Bez obzira na to jeste li sebi postavili ciljeve na profesionalnom, osobnom ili duhovnom planu, vaša osobna moć je ključni čimbenik koji će vam pomoći da ih postignete.

Jedan od ključnih koraka u razvoju osobne moći je otvaranje i otpuštanje starih uvjerenja koja vas ograničavaju. Često se suočavamo s unutarnjim saboterima, poput straha, koji nas sprečavaju da ostvarimo svoje ciljeve. No, umjesto da se prepustimo strahu, možemo naučiti kako ga pretvoriti u snagu i koristiti ga kao motivaciju za napredak.

Jačanjem osobne moći postižemo i jačanje samopouzdanja. Kada imate snažno samopouzdanje, lakše ćete prevladati izazove i uspjeti u životu. Možete iskusiti svoju vlastitu snagu i naučiti kako koristiti svoju energiju na najbolji način.

Nepotrebni stres može biti izuzetno štetan za vaše zdravlje i dobrobit, stoga je važno naučiti kako ga eliminirati. Možete koristiti tehnike poput meditacije, joge ili drugih oblika relaksacije kako biste umirili svoj um i smanjili stres. Izazovi i teške životne situacije izazvati osjećaj zaglavljenosti, ali važno je naučiti kako se boriti s tim osjećajem. Možete pronaći prostor centra unutar sebe i unutarnji mir kako biste se lakše nosili sa životnim situacijama.

Važno je imati jasnu osobnu svrhu koja će vas motivirati i usmjeriti u životu. Otkrivanje svoje svrhe može biti težak proces, ali uz pomoć stručnjaka za osobni razvoj možete pronaći svoju svrhu i uspješno ju ostvariti.

Konačno, važno je razmisliti o tome čemu želite predati svoju moć. Prepuštanje moći drugima ili izvanjskim okolnostima može biti štetno za vaše samopouzdanje i uspjeh u životu. Umjesto toga, naučite kako zadržati kontrolu nad svojom moći i koristiti je na najbolji mogući način.


Razvijte svoju snagu i samopouzdanje

Osjećate se umorno i iscrpljeno, bez dovoljno energije za suočavanje s izazovima života? Nedostaje vam snage i samopouzdanja za postizanje svojih ciljeva? Ili jednostavno želite sebe osnažiti još više, uroniti svjesno u vlastiti potencijal, i naučiti ga koristiti? Ako je tako, možda je pravo vrijeme da se prijavite na intenzivan i transformacijski događaj - Osobna moć intenziv snage, koji će se održati 4. - 7. svibnja u predivnoj Opatiji uz vodstvo Helene Šunjić i Kaye T. Sertić. - integrativne terapeutkinje tjelesno-orijentirane terapije.

Tijekom ovog intenzivnog četverodnevnog programa, sudionici će imati priliku naučiti tehnike koje će im pomoći da razviju svoju snagu i samopouzdanje, kako bi ostvarili svoje ciljeve i snove. Kroz niz dinamičnih predavanja, praktičnih vježbi i meditacija, sudionici će otkriti svoje unutarnje resurse i naučiti kako ih iskoristiti na najbolji način.

Predavači će podijeliti svoja iskustva i znanja iz područja osobnog razvoja, a sudionici će imati priliku postavljati pitanja i razmjenjivati ideje s drugima koji dijele istu želju za osobnim rastom.

Osobna moć intenziv snage održat će se u prekrasnom okruženju Opatije i Hotela Laurus, gdje će sudionici imati priliku uživati u pogledu na more i okruženju punom mira i tišine.

image
Press

Prijavite se za Osobnu moć intenziv snage i krenite na putovanje prema jačem, samopouzdanijem i ispunjenijem životu!

Kaya i Helena su iskusne terapeutkinje i trenerice osobnog razvoja koje će vas voditi kroz različite tehnike i alate tjelesno-orijentirane psihoterapije i psihodinamičkog rada koje će vam pomoći da se povežete sa svojom unutarnjom snagom i energijom uz pomoć okruženja predivne i inspirativne Opatije.

Više detalja o Intenzivu snage potražite OVDJE.

Linker
24. travanj 2024 15:02