FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Živim.hr
Živim.hr
radionica

Ne dopustite da prođe život, a da niste upoznali svojeg unutarnjeg junaka!

22. listopad 2021.
Radionica je nastala na osobnom iskustvu voditeljice, naše kolumnistice Sanje Plavljanić-Širola, kojoj je upravo otkriće njene unutarnje junakinje jasno pokazalo novi životni put i potaklo njenu promjenu zanimanja i niz čuda koja su se zatim dogodila

Jeste li ikada razmišljali o tome da u vama postoji nešto što biste mogli nazvati "unutarnjim junakom" ili "junakinjom"? To je onaj srčani i istinski dio vas, dio na koji biste bili najviše ponosni, kad biste iz njega živjeli.

To je dio koji ste dobro poznavali kao dijete, koji je davao sjaj vašem oku i pokretao vas da budete sve što želite biti.

No u odrasloj dobi čest je slučaj da se taj vaš dio, ta esencija vašeg bića kroz život priguši, pomalo izgubi i povuče u dubinu. Kad zaboravite na svojeg unutarnjeg junaka ili junakinju, počnete osjećati da vam u životu nema dovoljno radosti, poleta i entuzijazma.

Taj vaš unutarnji junak/junakinja usko je povezan s onim što zovemo "životnom svrhom". Kad se ponovno povežete s njime odjednom sve postaje jasnije i smislenije - on vas nepogrešivo vodi stazom koja je za vas najbolja, na kojoj vaše srce pjeva i na kojoj ste najveći dar ljudima koji vas okružuju.


Ne propustite

U Centru SRETAN DAN 27. listopada počinje online radionica od 4 susreta u kojoj ćete pronaći i probuditi svojeg unutarnjeg junaka ili junakinju, jedinstvenu za svakog od vas. Doznat ćete njegovo ili njezino ime i ponovno se prisjetiti svog sjaja u oku.

Radionica je nastala na osobnom iskustvu voditeljice, naše kolumnistice Sanje Plavljanić-Širola, kojoj je upravo otkriće njene unutarnje junakinje jasno pokazalo novi životni put i potaklo njenu promjenu zanimanja i niz čuda koja su se zatim dogodila.

Ne dopustite da prođe život, a da niste upoznali svojeg unutarnjeg junaka!

Doznajte detalje i dojmove polaznika OVDJE


POČETAK RADIONICE: 27. listopada 2021. (srijeda) 18:00-20:15

Radionica se odvija 4 ponedjeljka za redom.

MJESTO: ONLINE

VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola

CIJENA: 2 rate od 270kn

PRIJAVE: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija pronađite OVDJE.

Teme
Linker
21. svibanj 2022 16:56