FOTOGRAFIJE: shutterstock
online radionice

Konačno odvojite vrijeme za sustavni rad na kreiranju života kakvog želite!

Naša Sanja Plavljanić-Širola priprema dvije uzbudljive radionice

RADIONICA OSTVARIVANJA ŽELJA

Iskoristite tisuće puta isprobanu metodu i naučite 9 konkretnih koraka za ostvarivanje svojih sadašnjih i budućih snova.

Već 13 godina u Centru SRETAN DAN odvijaju se radionice OSTVARIVANJA ŽELJA. Ova 55. po redu je ujedno i posljednja.

Ovaj je program nešto što ćete pamtiti i s radošću primjenjivati cijeli život. Nema snažnije motivacije da se pokrenete u ostvarivanje svojih snova, od zajedničke energije grupe, uz vrlo konkretno i jasno vodstvo. Jer sve što pročitate ili naučite ima svrhe tek kad to zaista i primijenite. Snaga sustavnih susreta i rada u grupi izuzetno je moćna i daje nevjerojatne rezultate. Upravo ovakav kontinuiran rad kroz 10 tjedana pokazao se najučinkovitijim, jer naučeno postepeno ugrađujete u svoj život.

Na ovoj radionici učimo i (što je najvažnije) vježbamo i usvajamo devet principa koji će vam promijeniti pogled na sebe i svijet, ojačati vašu vjeru u čudesno i pomoći vam ostvariti vaše snove.

Ova radionica utemeljena je na programu američke duhovne učiteljice i autorice preko 20 knjiga SONIE CHOQUETTE, a Sanja Plavljanić-Širola, koja jedina u Hrvatskoj organizira radionice po njenim učenjima, ovu radionicu vodi već punih 13 godina, sa sjajnim rezultatima.

SVE DETALJE SAZNAJTE OVDJE



ONLINE RADIONICA PREMA PROGRAMU MARIE DIAMOND

Otkrijte sve aktivacije, predviđanja i feng shui lijekove koji će vam pomoći da 2022. godinu za sebe učinite najboljom mogućom!

Znate li da prema feng shuiju 2022. godina počinje 1. veljače? Vjerujete li da za vas ova nova godina, usprkos svemu, može biti izuzetno dobra i uspješna?

Na ovom ćete seminaru doznati konkretne upute kako pomoću feng ahuija i zakona privlačenja kreirati za sebe najuspješniju 2022. godinu.

Marie Diamond svjetski je poznata duhovna učiteljica i feng shui majstorica, koju smo upoznali u svjetskom hitu “Tajna”. Klijenti Marie Diamond su svjetski poznate tvrtke i osobe poput Stevena Spielberga, Micka Jaggera i Jacka Canfielda.

Po njezinom programu Sanja Plavljanić-Širola, diplomirana feng shui savjetnica, održat će trosatnu radionicu “Tvoja najbolja 2022.” u kojoj će vas poučiti kako da za sebe kreirate što sretniju i uspješniju godinu, upotrebljavajući tisućljetna znanja feng shuija i Zakona privlačenja.

Naučit ćete kako da, prema svom energetskom broju, aktivirate najvažnija područja svog doma za uspjeh, zdravlje, ljubav i mudrost u generalnom smislu, ali i posebno za 2022. godinu.

SVE DETALJE SAZNAJTE OVDJE

Linker
25. travanj 2024 16:32