FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
online radionica

Želiš li otkriti svog unutarnjeg junaka/junakinju?

Ne dopustite da prođe život, a da niste upoznali svojeg unutarnjeg junaka

Jeste li ikada razmišljali o tome da u svakome od nas postoji nešto što bismo mogli nazvati "unutarnjim junakom" ili "junakinjom"? To je onaj najdublji i najbolji dio nas, dio na koji bismo bili najviše ponosni, kad bismo kroz njega živjeli.

To je dio koji smo dobro poznavali kao djeca, koji je davao sjaj našem oku i pokretao nas na akciju.

No, čest je slučaj da se taj naš dio, ta esencija našeg bića kroz život priguši, da se pomalo izgubi i povuče u dubinu. Kad zaboravite na svojeg unutarnjeg junaka ili junakinju, počnete osjećati da vam u životu nema dovoljno radosti, poleta i entuzijazma.

Taj vaš unutarnji junak/junakinja usko je povezan s onim što zovemo "životnom svrhom". Kad se ponovno povežete s njime odjednom sve postaje jasnije i smislenije - on vas nepogrešivo vodi stazom koja je za vas najbolja, na kojoj vaše srce pjeva i na kojoj ste najveći dar ljudima koji vas okružuju.


Životni put

U Centru SRETAN DAN 17.05. počinje online radionica od 4 susreta u kojoj ćete pronaći i probuditi svojeg unutarnjeg junaka ili junakinju, jedinstvenu za svakog od vas.

Radionica je nastala na osobnom iskustvu voditeljice, naše kolumnistice Sanje Plavljanić-Širola, kojoj je upravo otkriće njene unutarnje junakinje jasno pokazalo novi životni put i potaklo njenu promjenu zanimanja i niz čuda koja su se zatim dogodila.

Ne dopustite da prođe život, a da niste upoznali svojeg unutarnjeg junaka!

Doznajte detalje i dojmove polaznika OVDJE.

  • POČETAK RADIONICE: 17. svibnja 2021. (ponedjeljak) 18:00-20:15
  • Radionica se odvija 4 ponedjeljka za redom.
  • MJESTO: ONLINE
  • VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola
  • CIJENA: 2 rate od 250kn
  • PRIJAVE: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Linker
25. travanj 2024 04:03