Privatni album/ Mirjana Belavić
Online

Radionica koja će vam pomoći da se riješite svojih tantruma jednom zauvijek!

Mentalno slobodni roditelj zna kako igre moći i borbu za ljubav transformirati u pozitivno iskustvo

Mnogi se roditelji mogu poistovjetiti s izazovima koje ova uloga donosi. Uloge roditelja i djece obilježene su različitim percepcijama odnosa, pa se zato i roditeljima i djeci često čini da se igraju moći ili bore za ljubav.

Online radionica o odgoju

Kako bi pomogla u tom procesu, psihoterapeutkinja Mirjana Belavić će u srijedu, 24. travnja 2024. u 17 sati putem Zoom platforme održati radionica o odgoju naziva ‘Odgoj: igre moći ili borba za ljubav?‘ u kojoj će polaznike voditi do mentalne slobode u roditeljstvu.

- Ova radionica pomaže roditeljima da jednom zauvijek izađu na kraj s tantrumima, ali onim svojima - kaže psihoterapeutkinja Belavić.

image
MONIKA MACECEVIC

Za koga je namijenjena radionica?

Ako ste roditelji i u danu barem:

• 157 puta kažete ‘Pospremi svoje igračke!‘,

• 75 puta lijepo zamolite ‘Pojedi do kraja!‘,

• 379 puta naglasite ‘Ne tuci brata/sestru!‘,

• 12 puta napomenete ‘Sve ću reći tati!‘,

• svake tri minute čujete ‘Mama, mama, mama!‘,

zbog čega se osjećate bespomoćno, iscrpljeno i potpuno zarobljeno, ova je radionica pravo mjesto za vas.

- Bez obzira na to radi li se o svakodnevnim sitnim izazovima male djece (odlazak na spavanje, dijeljenje igračaka, žicanje u trgovini) ili ozbiljnijim zahtjevima adolescenata (izlasci, prve ljubavi, dramatična prijateljstva, otpor u školi i kod kuće), svaki roditelj se barem 138 puta u roditeljskom stažu osjećao bespomoćno, iscrpljeno i potpuno zarobljeno - navodi.

image
Privatni album/ Mirjana Belavić

Tijek i ishodi radionice

Kroz 90 minuta radionice polaznice imaju mogućnost osvijestiti koje potrebe nas vode u situacijama kad se u roditeljstvu pojavi frustracija, razumjeti važnost potreba koje pokreću i nas i djecu, te osmisliti nove načine usklađivanja s djetetom kako bi se približili jedni drugima i bili sretniji i slobodniji u tom odnosu. Ovu radionicu psihoterapeutkinja Belavić je osmislila na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i vlastitog iskustva u roditeljstvu svoje troje djece. Radionica se nadopunjuje s Treningom Mentalne Slobode kojeg trenutno jedina u Hrvatskoj provodi kao Certificirani Praktičar Mentalne Slobode. Trening omogućuje polaznicima da sami ovladaju osnovnim postavkama teorije izbora i uz stručno vodstvo ih primijene u svim područjima života kako bi učinkovito vladali svojim emocijama i mislima.

Iako odgoj ponekad doista djeluje kao igra moći ili borba za ljubav, mentalno slobodni roditelj zna kako te igre moći i borbu za ljubav transformirati u pozitivno iskustvo iz kojeg će i on i dijete izaći kao pobjednici.

Prijave

Na radionicu se možete prijaviti putem poveznice.

Linker
26. travanj 2024 14:38