Uključi se i osvoji

Dobitnici čak 10 Avonovih poklon paketa su...

23. studeni 2020.
Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade

OVAJ NAGRADNI NATJEČAJ JE ZAVRŠIO. DOBITNICI SU:

1. Ana Lasić, Zagreb

2. Aida Imširević Smoljak, Donje Svetice

3. Valentina Vojnović, Osijek

4. Marijana Rebac Dešić, Rijeka

5. Sara Burilo, Split

6. Daliborka Rajković, Sv. Ivan Žabno

7. Ana Petra Kovač, Čakovec

8. Tina Ivanišević, Zagreb

9. Emily Vrkić, Rijeka

10. Željka Krpan, Sl. Brod

 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim nagradnim natječajem.

 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.


Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 16. studenoga 2020. do 12 sati možete osvojiti:

Jedan od ukupno 10 atraktivnih Avon paketa koji uključuju:

  • Avon Lucky Me EdP for Her + Power Stay ruž za usne
 

Objava dobitnika bit će 23. studenog na živim.hr


Lucky Me for Her

Parfem je cvjetno orijentalne kategorije, pjenušav i pun života. Otvara se citrusnim Mandarin Italy Orpur®, Moet Chandon Champagne ScentTrek® i notama bijelog ribiza. Srce cvjeta elegantnim, ali neočekivanim bijelim cvjetovima kao što su zlatni jasmin, svjetlucava gardenija i suptilno slatka orhideja vanilije. Seksi sandalovina, luksuzni zlatni jantar i bogata mahuna vanilije zaokružuju ovaj miris, stvarajući intenzivnu, senzualno toplu auru koja je beskrajno opojna, čak i dugo nakon posljednjeg plesa.

Power Stay ruž za usne

Što želimo od ruža za usne? Da traje, a ne isušuje, da ima širok raspon boja da možemo odabrati onu pravu i da ne ostavlja osjećaj težine na usnama. Avon Power Stay dugotrajan je ruž koji ostaje do 10 sati, pružajući živahnu, smjelu boju i vrlo je lagan na usnama. Sadrži Avonovu ekskluzivnu formulu koja obećava prozračnost i ugodno dugotrajno nošenje.

Dizajniran s preciznim vrhom za nanošenje bez nereda i bez napora, ruž lako klizi i pruža potpunu boju prekrivanja u samo jednom potezu. Njegova lagana tekstura pruža osjećaj kao da uopće ne nosiš ništa na usnama, a traje do 3 puta duže od standardnog ruža.

 

Daje polumat/mat efekt, omogućava potpunu pokrivnost, ne prenosi se na zube, ne razmazuje se i ne blijedi. Iako jako trajan, ne sljepljuje se, ne ljušti se, a dostupan je u 18 nijansi.Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010 ili posjetite www.avon.hr

Facebook stranica Avona Hrvatska: www.facebook.com/Avon

INSTAGRAM stranica Avona: @avonhrvatska

You tube stranica Avona: http://www.youtube.com/user/AvonHrvatska

Teme
Linker
17. prosinac 2020 21:00