Kristina Samardžić
na instagramu

Uključite se u naš nagradni natječaj i osvojite profesionalno božićno fotografiranje

Neka vam baš ovi blagdani ostanu u posebnom sjećanju

Sanjate o božićnim fotografijama koje ocrtavaju vašu obiteljsku radost, zagrljaje i ručice koje jedva čekaju zgrabiti kuglice? Dok je u zraku prvi miris zime, čarolija Božića nikad nije bila tako opipljiva i toliko blizu da je uhvatite za stvaranje najslađih uspomena koje griju srce.

U ovoj blagdanskoj sezoni, u suradnji s vodećim fotografskim studijem u Novom Zagrebu, Fotina.hr, portal živim vam daruje fotografiranje za vašu obitelj.

Kako se uključiti?

Nagradni natječaj organizira se na Instagram profilu živim.hr u razdoblju od 01.12.2023. godine u 12:30 sati do 10.12.2023. godine do 10:00 sati.

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju trebate kreativno odgovoriti na nagradno pitanje: Opišite najbolju uspomenu koja vas podsjeća na vaše djetinjstvo i Božić

Budite kreativni, jer najbolji komentar osvaja besplatno fotografiranje!

Fotografiranje će se održati 17.12 u nedjelju u Lučkom, u studiju Fotina u Zagrebu.

Neka vam baš ovi blagdani ostanu u posebnom sjećanju!

image
Kristina Samardžić

Kristina Samardžić koja stoji iza Studio Fotina poznata je po svojoj stručnosti i sposobnosti uhvatiti čaroliju trenutka i emocije koje ocrtavaju obiteljsko zajedništvo i radost, a sada imate priliku postati glavna zvijezda njezinog božićnog portfolija.

Sretno svima!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 22:45