Pazi što želiš, moglo bi ti se ostvariti...
 Getty Images/iStockphoto
NAPOKON!

ZA ONE KOJI TO VOLE NA RADNOM MJESTU Ultimativne poze zbog kojih ćete na posao ići s osmijehom na licu

Ako ste iskreni priznat ćete, bilo da ste muškarac ili žena, da ste se barem jednom u životu zapitali kako bi to bilo poseksati se na poslu. Uostalom, svi znamo kako je to jedna od najčešćih seksualnih maštarija oba spola...

Ne znamo u koju skupinu spadate - onu koja se zgrozila već na samu pomisao da bi se poseksali na poslu, onu koja sad razmišlja s kime bi tako nešto izvela ili onu koja to već prakticira (ali mudro šuti). U svakom slučaju, složit će se većina, htjeli ili ne htjeli da vam se to dogodi, dobro je biti spreman za slučaj da se nađete u takvoj situaciji.

Zaboravite pritom toalet jer to niti je seksi, niti je romantično, a bome nije ni higijenski! Skoncentrirajte se radije na seks u uredu, konferencijskoj dvorani, garaži, na stubištu ili nekoj ostavi. Ali, pazite na kamere!

Od rekvizita će vam trebati ono što se nađe pri ruci. Ponekad će to biti stolac, ponekad stol, a uvijek može poslužiti i zid. No, naravno i dobra volja. Ako nema dobre volje i međusobne vibre - odmah odustanite.

I zaboravite sve one porno filmove u kojima ste gledali gdje glumci izvode akrobatske pokrete i poze. Naime, postoje jednako dobre, a pritom mislimo uzbuđujuće poze koje ne prijete da polomite noge ili vrat. Pa krenimo...

Zaboravite pozu 69, 70 će vas oboje zaluditi, a 68 ćete željeti prakticirati baš svaki dan


Još uvijek preskačete doručak!?

Tražite li nešto bez penetracije tu je poza koja komotno može zamijeniti doručak ili zamorne jutarnje sastanke. Sigurno se pitate o čemu to pričamo. Pa ovako. Poza je zapravo vrlo jednostavna jer je sve "servirano" na stolu pred vama. Vi za stolom sjedite na stolcu, dok vaš partner sjedi odnosno leži pred vama na stolu.

Ako muškarac "poslužuje doručak" (odnosno pruža oralno zadovoljstvo): partnerica leži leđima na stolu oslanjajući se na ruke s nogama oslonjenim na njegova ramena, dok on svojim jezikom, usnama i prstima istražuje prostranstva njene vagine.

Ako žena "poslužuje doručak" (odnosno pruža oralno zadovoljstvo): partner će sjediti na stolu nogama prislonjen na njen stolac, dok će mu dama pružati oralno zadovoljstvo rukama masirajući mošnje ili lagano grebući stražnjicu.

Ako bi vas penetracija ipak više usrećila najbolje je da se žena okrene licem prema stolu i na njega nasloni rukama ili, pak, da cijelim gornjim dijelom legne na stol. Muškarac će tako lako u nju ući straga. Iz te poze vrlo se lako žena može okrenuti na bok podižući jednu nogu u zrak dok muškarac ulazeći u nju izvodi klasičan "perec".

Seks poza koja je izludila parove širom svijeta: Jesmo li napredni ili oni otkrivaju 'toplu vodu'!?

Young couple in formal wear leaning for a kiss
Getty Images/iStockphoto
Dobro razmisli prije nego što bude kasno...

Dugo se niste igrali skrivača?

Ni ova poza ne zahtijeva penetraciju, a dobro dođe u situacijama kada niste sigurni bi li vas netko mogao omesti ili, još gore, uloviti na djelu. Naravno, moguća je pod uvjetom da imate tzv. zatvoreni stol - odnosno stol koji ima pregradu umjesto klasičnih nogu. To su oni masivni zatvoreni stolovi ispod kojih bez problema možete izuti cipele ili "smjestiti" ljubavnika/icu. Kako se ništa ne vidi, vaš partner/ica lako se može zavući ispod vas i između vaših bokova bez da itko išta primijeti i zadovoljiti vas kako ste možda dugo maštali.

Muškarci sanjaju baš o ovoj pozi u kojoj ih žena oralno zadovoljava, no neće se svidjeti svima

Pretresi me nježno

Mračna stubišta i garaže, pogotovo one poslovne u kojima nema žive duše veći dio dana, odlična su mjesta za pravu seksualnu adrenalinsku injekciju i intervenciju. Znate da vas je lako otkriti, pa je uzbuđenje jače, a i gaćice postaju pretijesne. U tim situacijama najbolje bi bilo skriti se u automobil i odraditi to onako brzo, ali divlje i strastveno. No, ponekad su to puste želje... Ako, dakle, to nije izvedivo najbolje je pronaći neki kut kako bi vam poslužio kao oslonac.

Prva poželjna poza u ovoj situaciji izvodi se tako da je žena okrenuta leđima prema zidu, a muškarac je okrenut prema njoj (jer da nije, kako bi uopće došlo do seksa, jel'da!?). Jedna njena noga savijena je u koljenu i podignuta u zrak. Tu nogu muškarac drži svojom rukom čvrsto prislonjenom na zid ispod koljena. U toj pozi muškarac može lako penetrirati u vaginu svoje partnerice. Još je bolje ako ona pritom nosi cipele s visokom potpeticom kako bi barem "mrvu" bila viša od njega.

Druga poza uza zid je ona u kojoj se i žena i muškarac (koji je iza nje) zajedno okreću licem prema zidu. Žena se savija leđima prema naprijed, a rukama se pridržava za zid. Muškarac je rukama prima za bedra i penetrira straga.

Savjet više!

Ako to želite, obje poze mogu imati oralnu predigru ili završnicu.

Ove poze mogu se izvoditi i na stubištu, tako da umjesto zida koristite ogradu, koja bi trebala biti sigurna!

Man in a suit making out with woman and unzipping her dress
Getty Images/iStockphoto
Znate kako kažu, poslije nema kajanja.


To se ne preskače

Poznato vam je kako moderni uredi imaju sofe i naslonjače. Pruži li vam se prilika - iskoristite ih! To je, uvidjet ćete brzo, jedino udobno mjesto za seks na radnom mjestu, a neće vam uvijek biti na raspolaganju. Poze na ovim komadima namještaja su bezbrojne i ne svode se samo na klasični "hopa-cupa", iako i ševa na brzaka mnogo puta može biti pravi lijek.

U svakom slučaju, pazite na zaštitu i tuđe osjećaje! Nemojte da vas tih par minuta zanosa koštaju više no što ste uživali...

ČITAJTE I:

Nakon ovog više nećete govoriti da je misionarska poza dosadna...

Velika seksi analiza: koje poze najviše volimo, koliko se zapravo seksamo, tko prakticira grubo, a tko malo nježnije

Većina ih izbjegava, ali uz malo prakse ove poze mogu dovesti do najsnažnijeg orgazma ikada

Globalno istraživanje o orgazmima otkrilo je koja poza nas najčešće dovodi do vrhunca - i ne nije ona za koju mislite!

Kako sam naučila da se u seksu itekako isplati biti iskren...

Linker
27. travanj 2024 04:47