Mnoge djevojke još uvijek glume orgazam. Meni je to danas totalno neshvatljivo.
 Foto: iStock
Vruće igrice

Kako sam naučila da se u seksu itekako isplati biti iskren...

Prije sam se, bojeći se da dečku ne povrijedim ego, glumila orgazam i šutjela kad mi određena poza nije odgovarala.... Brzo sam shvatila, da to nikud ne vodi. I seks mi nikad nije bio bolji!

Seks za mene nikad nije bio tabu tema. Ne sramim se reći s koliko sam frajera spavala, a na kavama s frendicama se ne libim otvoreno pričati o masturbaciji. No, u nekim starim vezama, itekako mi je bio teško reći dečku da njegov 'seksi pokret' i nije tako seksi, da ne mogu postići orgazama, koja poza mi ne odgovora.

Nisam htjela povrijediti njegov ego, ali sam znala da, ako želim da ta veza uspije, moram nešto reći. Suptilno, naravno.

A da za promjenu isprobamo ovo…

Ne znam tko mu je rekao da je to fantastično, ali taj pokret s jezikom nikako nije dobar… I onda sam shvatila da sam mu i ja to rekla. Svojom šutnjom i lažnim uzdisanjem. Čvrsto sam odlučila da ću sljedeći put kad budemo imali oralni seks biti iskrena. Pa, na kraju krajeva, voljela bih kad bi meni dečko rekao što mu paše, a što ne. Nisam bila gruba, već sam ga uputila.

Seksi, maznim glasom sam mu rekla: 'A da za promjenu isprobamo ovo, čula sam da je to vrhunski.' Kad je vidio nalet moje inicijative, dodatno se uzbudio,. 'Da, da, sad malo lijevo, pa gore, kružno, lakše…' Pretvorila sam se u pravu profesoricu, i uživala sam. Vidio je na meni koliko mi je bilo dobro. Stari 'seksi pokret' više nije ponovio.

Uvijek ista poza, a od orgazma ni 'o'

Uvijek sam nekako mislila da frajeri žele isprobati sve poze koje su imali priliku vidjeti. Akrobacije, pod tušem, na pijesku, u moru… No, onda sam upoznala NJEGA.

Bila sam na drugoj godini faksa, a on na trećoj. Zgodan, visok, mišičav. Iako nikad nisam padala na mišiće, moram priznati da sam noći i noći provela maštajući o tome što se nalazi ispod tih sportskih majica. Bila sam uvjerena da je prije mene imao brojne djevojke, no on mi je rekao da sam mu 'tek druga'.

U to vrijeme sam čitala erotske knjige, slušala kolegije poput psihologije spolnosti, otkrivala sam svoje tijelo, zavoljela sam svoje tijelo… I htjela sam ga još više i otkrivati. Ovaj put s njim.

Ali problemi su se vrlo brzo pojavili. Prvi put smo vodili ljubav u misionarskoj pozi, drugi put isto, treći put isto. Četvrti put sam se ja popela na njega, ali on me brzo vratio u 'stari' položaj. Htjela sam doggy style, to frajeri vole. Ništa. I što je najgore od svega, nisam mogla postići orgazam. Nismo se uspjeli uskladiti, kad sam bila blizu, on bi ili usporio ili ubrzao.

Odlučila sam biti iskrena. Nisam imala što izgubiti.

- Zašto ne bismo isprobali neku drugu pozu - pitala sam ga.

- Pa zar ženama nije to najomiljenija poza - zbunjeno mi kaže.

- Volimo je, da. No, to ne znači da želimo samo nju - kažem mu.

Što se zapravo dogodilo. Prije mene je bio u vezi s djevojkom, koja je postizala orgazam samo u misionarskoj pozi.

Svi smo mi drugačiji, svako tijelo reagira na svoj način, različite su nam erogene zone… Stvar je u tome, da se ne bismo smjeli sramiti istraživati, pitati, zajedno učiti. Nakon tog razgovora, nije mi bio problem reći ni za orgazam. Kad smo se počeli 'igrati' i eksperimentirati sve je došlo na svoje.

Foto: iStock
Male 'natuknice' i 'smjernice' tijekom seksa mogu biti itekako napaljujuće.

Šutnja se ne isplati

Mnoge djevojke još uvijek glume orgazam. Meni je to danas totalno neshvatljivo. Kako će se stvari promijeniti, ako on misli da je ono što radi dovoljno da se dođe do vrhunca. Za dobar seksualni život, par treba biti otvoren i bez problema reći što mu odgovora, a što ne. Ako s tom osobom planirate budućnosti, dokle mislite glumiti.

  • Ne morate biti grubi i skršiti mu ego, ali male 'natuknice' i 'smjernice' tijekom seksa mogu biti itekako napaljujuće.
  • Iskoristite jastuke, a ni igračke nisu na odmet.
  • Bez ustručavanja mu recite kad da uspori, a kad da ubrza.
  • Mijenjajte poze.
  • Ne zaboravite na predigru.
  • Nemojte gledati na sat.

Linker
17. travanj 2024 05:43