SVAKI TJEDAN NAGRAĐUJEMO - PRIJAVI SE!

Poklanjamo čak 12 Zoe Leggings tajica i 12 Polleo sport shakera

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! Ovaj put vam donosimo fantastične sportske pakete.

 

Ovaj natječaj je završio. Dobitnici Polleo sport paketa su:

 1. Mirela Medunić, Nova Gradiška
 2. Krešimir Libl, Ladimirevci
 3. Nina Barić, Samobor
 4. Silvana Banovac, Rovinj
 5. Barbara Prohaska, Popovača
 6. Marina Bukša, Zadar
 7. Margarera Gardijan, Zagreb
 8. Tamara Milaković, Požega
 9. Josipa Ojurović Čačić, Gospić
 10. Tina Rakić, Stankovci
 11. Tamara Franjević, Varaždinske Toplice
 12. Terezija Suratlić, Slavonski Šamac

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnicu ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju je ostavila u prijavi za nagradni natječaj.

 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.

 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ukoliko se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 15. siječnja 2018. godine do 12:00 sati možete osvojiti vrijedne Polleo sport pakete:

 

 • 4 x Zoe Power Leggings, crne, M veličina
 • 4 x Zoe Power Leggings, crne, S veličina
 • 2 x Zoe Empower Leggings, crne, M veličina
 • 2 x Zoe Empower Leggings, crne S veličina
 • 12 x Poleo sport shakera

 

 

Zoe Power Leggings

Perfect fit tajice anatomski preciznog kroja koji definira mišiće i laska apsolutno svakoj građi tijela. Izrađene su od kombinacije dvije visoko kvalitetne i intenzivno crne lycre uz dodatni prozračni panel na potkoljenici za atraktivan izgled i optimalnu aerodinamiku. Osjeti moć i probudi superjunakinju u sebi!

 

Jedinstvena vizija

Zoe je hrvatski modni brand, osnovan u studenome 2012, usmjeren na visoko kvalitetno dizajniraju odjeću s printom, sa posebnim naglaskom na tajice. Svaki ZOE proizvod u sebi sadrži jedinstvenu viziju, stil i stav.

Garantirana Zoe kvaliteta; odjeća je proizvedena od posebnih dvosmjerno rastezljivih poliesterskih vlakana sa vrhunskom završnom obradom, kao i korištenje Xtra Life Lycra koja pruža izvrstan otpor na klor, savršeno pristajanje te zadržavanje postojanosti oblika.

U Zoe stoje iza svoga dizajna; svi proizvodi su originalni uradci Tamare Ivić. Dizajnirana odjeća je udobna, lako se nosi, a istovremeno je originalna i avangardna.

 

Polleo Sport shaker, Make them Jealous

Ovaj motivacijski shaker natjerati će te da pokoriš svaki trening i osjećaš se odlično. Idealan je za uživanje u proteinskom shakeu nakon vježbanja!

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo