nagradni natječaj

Uključi se i osvoji tri fantastična Herbalife paketa

Uravnoteženom prehranom dobivamo esencijalne vitamine i minerale, no ponekad je teško osigurati sve potrebne nutrijente samo kroz hranu

Bavite se sportom, vašem tijelu je potrebno dodatno 'gorivo' ili se samo želite kvalitetno hraniti?

Sudjelujte u našem nagradnom natječaju jer poklanjamo tri različita paketa Herbalife proizvoda:


  • Herbalife paket dodataka prehrana sadrži: F2 Kompleks vitamina i minerala za muškarce ili žene, Roseguard, Herbalifeline Max
  • Herbalife komplet za zdrav doručak sadrži: Formula 1 zamjenski obrok za kontrolu težine - okus Smooth Chocolate, Instant biljni napitak s ekstraktima čaja, okus limun -50 g, Napitak od aloje - koncentrat (473ml)
  • Herbalife paket za sportsku prehranu sadrži: H24 - Formula 1 Sport - okus Vanilla Creme, H24 Pro Sport Prolong, H24 Pro Sport Rebuild Strenght, CR7 DRIVE kutija - okus acai bobica


Sve što trebate napraviti je:


Nagradni natječaj traje do 28. rujna.


Herbalife dodaci prehrani

Vitamini i minerali su ključni mikronutrijenti potrebni za mnoge kemijske reakcije koje se svakodnevno odvijaju u organizmu. No, organizam ne može sam proizvesti sve vitamine i minerale koji su mu potrebni za optimalno funkcioniranje. Upravo zato je toliko važna zdrava prehrana.

Uravnoteženom prehranom dobivamo esencijalne vitamine i minerale, no ponekad je teško osigurati sve potrebne nutrijente samo kroz hranu. Svakodnevno korištenje dodataka prehrani s vitaminima i mineralima može vam pomoći da dostignete preporučene dnevne unose svakog od mikronutrijenata.

Herbalife Formula 2 Kompleks vitamina i minerala za muškarce kompletan je dodatak prehrani stručno osmišljen za muškarce, kako bi vaše tijelo dobilo 24 ključne hranjive tvari koje mu trebaju. Ovaj dodatak prehrani sadrži vitamine A i C koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava, magnezij koji doprinosi mišićnoj funkciji, riboflavin koji doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energijete pantotensku kiselinu koja doprinosi doprinosi normalnim mentalnim sposobnostima.

Herbalife Formula 2 Kompleks vitamina i minerala za žene kompletan je dodatak prehrani stručno osmišljen za žene, kako bi vaše tijelo dobilo 24 ključne hranjive tvari koje mu trebaju. Ovaj dodatak prehrani sadrži vitamin B6, koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti, vitamin B12, koji doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, kalcij, koji je potreban za održavanje normalnih kostiju te cink, koji doprinosi održavanju normalne kože, kose i noktiju.

RoseGuard® je dodatak prehrani koji nudi stručno osmišljenu mješavinu vitamina A, C i E. Uz to sadrži i niz pozorno odabranih biljnih sastojaka iz ružmarina, kurkume i povrća iz skupine kupusnjača.

Herbalifeline® Max je dodatak prehrani koji sadrži riblja ulja iz održivih izvora bogata omega-3 masnim kiselinama (EPA i DHA) koje doprinose normalnoj funkciji srca* kao i održavanju normalnog krvnog tlaka**.

*Blagotvorni učinak postiže se s dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA.

**Blagotvorni učinak postiže se s dnevnim unosom 2 g EPA i DHA.

Komplet za zdrav doručak

Doručkovanje je od presudne važnosti, jer tako dan započinje zdravom navikom, što olakšava zdrav način života. Dokazano je da je kod osoba koje redovito doručkuju ukupna prehrana uravnoteženija, i odabirom hranjivih tvari i namirnica, koji mogu ispuniti njihove prehrambene potrebe. Osobe koje svakodnevno doručkuju dugoročno su manje izložene riziku nastanka zdravstvenih problema.

Zamjenski obrok u obliku shakea koji nudi odlično uravnotežene količine visokokvalitetnih proteina te esencijalnih makronutrijenata i mikronutrijenata, mogao bi odgovarati vašim potrebama.

Za dobru hidrataciju kušajte Herbalife Biljni koncentrat aloje. Jednostavno ga dodajte vodi i dobit ćete zdraviju alternativu visokokaloričnim bezalkoholnim napitcima koji sadrže mnogo šećera.

Ako nakon buđenja preferirate napitke s kofeinom, mogli biste kušati Instant biljne napitke s ekstraktima čaja. Ukusan, niskokalorični, osvježavajući napitak, jedinstvena mješavina tradicionalnog crnog čaja orange pekoe i zelenog čaja s ekstraktima cvijeta sljeza, cvijeta hibiskusa i sjemenki kardamoma.

Paket za sportsku prehranu

Jaka usredotočenost, posvećenost detaljima i spremnost na naporan trening - to su odlike velikih sportaša. Iste te odlike koristio je i Herbalifeov tim u osmišljavanju prve linije za 24-satnu prehranu sportaša: Herbalife24®.

Bez obzira jeste li potpuni rekreativac ili elitni sportaš, u sportskoj liniji Herbalife24® naći ćete proizvode koji će vam pomoći kod priprema, treninga i oporavka. Kako se radi o prvoj liniji za 24-satnu sportsku prehranu na tržištu, ne iznenađuje činjenica da proizvode Herbalife24 koristi više od 190 sportskih timova, sportaša i natjecanja u cijelom svijetu za postizanje najboljih mogućih rezultata.

F1 Sport shake bogat je mliječnim proteinima i sadrži 25 vitamina i minerala, te vam pomaže da svojem tijelu osigurate potrebnu optimalnu prehranu.

Herbalife24® Prolong napitak s ugljikohidratima i proteinima mješavina je ugljikohidrata i proteina za pripremu izotoničnog napitka s dodatkom vitamina. Sadrži 225 kalorija po porciji, odličan je za sportove izdržljivosti. Ovaj napitak ima lagan, diskretan okus, pa odlično prija ako se pije tijekom vježbanja.

Herbalife24® Rebuild Strength visokoproteinski napitak za oporavak s dodatkom L-glutamina i BCAA za snagu sportaša. Ova jedinstveni napitak za oporavak s kombinacijom ugljikohidrata i proteina je namijenjen za uzimanje nakon intenzivnih anaerobnih vježbi. Sadrži željezo, koje doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina i prijenosu kisika u tijelu.

Herbalife24® CR7 Drive mješavina u prahu za ukusan i osvježavajući napitak s ugljikohidratima i elektrolitima za uzimanje tijekom vježbanja. Herbalife24® CR7 Drive, sportski napitak s okusom acai bobica, razvili su stručnjaci za prehranu sportaša i međunarodna nogometna zvijezda: Cristiano Ronaldo.






Linker
26. travanj 2024 16:16