Prijavi se!

Ovog Movembera nagrađujemo 'najbrkatije' s Instagrama! Uključi se!

Ne brini, brk ne mora biti pravi, ali mora biti popravo cool! Može biti tvoj, tvoga partnera ili partnerice, kućnog ili limenog ljubimca, zalijepljen na kućanski aparat ili biljku... Inspiracija je mnogo, a najbolje po izboru čitatelja ćemo nagraditi!

Uključi se u naš movemberski Instagram foto-natječaj pod hashtagom #pokažibrk i pomozi nam podići svijest o važnosti prevencije raka prostate i ostalih bolesti koje pogađaju muškarce. Za najkreativnije i najsmješnije fotke pripremili smo ukupno devet nagrada iz Azenine linije prirodne kozmetike.

 

Kako se uključiti:

  1. Kreiraj fotku koja uključuje brkove, prave ili lažne. Brkovi mogu biti na tebi ili čak na neživom predmetu. Nagrađujemo najkreativnije!
  2. Postavi fotku na vlastiti, javni Instagram profil uz hashtagove #pokažibrk, #azenahr i #zivimhr do 27. 11. 2016. u 23:59.
  3. Prati @zivim.hr i @azena_natural_cosmetics na Instagramu.

 

Natječaj se odvija u dva kruga. Prvo će naš žiri odabrati devet najoriginalnijih fotki, devet različitih Instagram korisnika koje će biti objavljene na portalu Živim.hr, 28. 11. 2016. do 17 sati. U drugoj rundi, biramo najbrkatijeg među brkatima. Glasovanje traje do 30. 11. 2016. u 23:59 sati. 

Natječaj se održava u dva kruga u razdoblju od 18. 11. 2016. do 30. 11. 2016. u 23:59 sati.

Prvi krug natječaja: od 18. 11. 2016. do 27. 11. 2016. u 23:59 sati.

Drugi krug natječaja: od 28. 11. 2016. do 30. 11. 2016. u 23:59 sati.

Imena dobitnika bit će objavljena 1. 12. 2016.

 

Najbrkatiji od brkatih osvaja Azena plavi set koji uključuje biljnu mast Azena, biljni balzam poslije brijanja i depilacije i Azena classic sapun. Finalisti osvajaju po jedan od osam Azena biljnih balzama za tijelo (menta).

 

Dobitnici će biti obaviješteni putem Instagram profila portala Živim i na živim.hr.

Prvi krug natječaja: od 18. 11. 2016. do 27. 11. 2016. u 23:59 sati.

Drugi krug natječaja: od 28. 11. 2016. do 30. 11. 2016. u 23:59 sati.

U slučaju da dobitnici ne dostave svoje podatke u roku od pet dana od obavijesti o dobitku, nagrada će biti proslijeđena prvom sljedećem dobitniku.

Prijave koje ne ispunjavaju sve navedene uvjete natječaja neće biti uzete u obzir. Isti sudionik može sudjelovati u natječaju neograničenim brojem prijava, a sudjelovati mogu samo korisnici Instagrama koji imaju javni profil. Detaljna pravila natječaja pročitajte ovdje.


Nagradni paketi sadrže:

Biljna mast AZENA

Originalnu AZENU koriste sve generacije širom svijeta od 1977. S blagotvornim i učinkovitim djelovanjem nevena i gaveza. 100% prirodna receptura AZENA biljne masti baza je svih Azena kozmetičkih proizvoda.

 

Biljni balzam poslije brijanja i depilacije

100% prirodan, ručno rađen balzam koji se nanosi nakon tretiranja kože brijanjem ili depilacijom. Metvica i neven smiruju nadraženu kožu, a ulje suncokreta pospješuje sjaj, mekoću i elastičnost. Ova receptura idealna je za osjetljivu i nadraženu kožu.

 

Azena classic sapun

Baziran na originalnoj Azena biljnoj formuli, AZENA classic 100% prirodan sapun idealan je dodatak vašoj svakodnevnoj higijeni. Formula obogaćena aktivnim ugljenom i nevenom učinkovita je kod detoksa kože, a suncokretovo ulje i lavandin podižu imunitet kože i hidratiziraju. Aromaterapijska svojstva tangerine će vas osvježiti.

 

AZENA biljni balzam za tijelo - MENTA

Prirodna  receptura koja kombinira učinkovite biljke - gavez, neven i mentu koji svojim aktivnim  sastojcima njeguju kožu te djeluju na mišiće, zglobove i vezivna tkiva. Menta djeluje stimulirajuće, potiče cirkulaciju i opušta organizam. Njena aromaterapeutska svojstva opustiti će vas i razbistriti um.

Idealan proizvod za sve one koji se bave raznim aktivnostima koje iziskuju mišićne napore i bistar te smiren um.

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo