Svaki tjedan nagrađujemo

Kažu da Borboleta narukvica donosi sreću, a mi ih imamo 8! Uključi se!

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! Ovoga puta odlučili smo vas razveseliti narukvicama jednog od naših najpoznatijih modnih brendova, čije narukvice nose i poznate svjetske face.

 

Ovaj natječaj je završio! Borboleta Classic Butterfly Bracelet narukvicu osvojili su:

 1. Bernarda Skender, Jastrebarsko
 2. Andrea Mardetko, Goričan
 3. Sabina Bolčević, Donja Voća
 4. Maja Torić, Biograd
 5. Kristina Doroghij, Podstrana
 6. Lidija Peterko, Podgorac
 7. Matija Komadina, Rijeka
 8. Sandra Kantar, Križevci

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.


 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti obrazac. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu se nalazi poveznica na naš tjedni nagradni natječaj.

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

 

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! 

Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti niti jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 10. travnja 2017. godine do 12:00 sati možete osvojiti jednu od osam Borboleta Classic Butterfly Bracelet narukvica koje imamo u ovim bojama:

 

 • 2 x ružičasta sa zlatnim leptirićem

 • 2 x žuta sa zlatnim leptirićem

 • 2 x crvena sa zlatnim leptirićem

 • 2 x crna sa zlatnim leptirićem

 

Uz Borboletu si zvijezda

Trendi u svakoj prigodi

Borboleta Classic Butterfly recept najprodavaniji je model popularnog branda, a njihova Classic Collection dolazi u nekoliko šarmantnih oblika pa tako možete birati između leptira, zvijezde, srca, križa i djeteline.

Svaki znak ima posebno značenje - od prijateljstva, preko ljubavi pa sve do snova, a nedvojbeno je da će biti pečat vašeg looka u svakoj prigodi.

Cijela klasična kolekcija izrađena je od srebra i zlata te svaki privjesak nosi svoju poruku. Bogatu ponudu klasične Borboletine kolekcije možete pogledati ovdje.


Borboleta nakit jedan je od omiljenih modnih dodataka žena kako u Hrvatskoj, tako već dugo i širom svijeta. Osim što su njihove vlasnice neke od najpoznatijih žena na svijetu, Borboleta vlasnicom možete postati i vi...

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo