Stvarno djeluje
 Getty Images
Ovog se nikad ne bismo sjetili

Blistava tuš kabina i to za samo nekoliko sekundi! Bizaran trik jedne majke odradio je bolji posao od većine sredstava za čišćenje

Jedna majka podijelila je neobičan način za čišćenje staklenih vrata od tuša te je izazvala oduševljenje na društvenim mrežama

Njezin jednostavan trik uključuje samo takozvanu magičnu spužvu i tabletu za perilicu suđa. Vrata tuša su nakon ovog blistavo čista.


Zaista djeluje

Genijalan trik podijelila je u Facebook grupi 'Mums Who Clean' te otkrila kako njezina stakla sada izgledaju odlično. Sve što trebate napraviti je u magičnoj spužvi izrezati rupu, taman dovoljno veliku da u nju stane jedna tableta za perilicu suđa. Takva modificirana spužva odlično će očistiti sve površine u vašoj kupaonici. Prije nego što krenete s čišćenjem, željene površine lagano polijte vodom, kako bi tableta djelovala.

Facebook

I mnogi drugi koji su ovo isprobali uvjerili su se da djeluje.

- Ovo potpuno mijenja način čišćenja. Odlično je i za čišćenje pećnice - samo su neki od komentara. Mnogi magičnu spužvu koriste na svim staklima i kažu kako nikad nije ostavila ogrebotine.

Vrijedi isprobati, zar ne?

Linker
02. svibanj 2024 00:07