Japanski beauty rituali osvojili su žene diljem svijeta. Jeste li ih isprobali?
 Foto: Istock
Konačno u Hrvatskoj

Japanska metoda pomlađivanja - manje bora i ljepša koža u svega 15 minuta

Njegovana i lijepa koža imperativ je za ženu u svakoj životnoj dobi, a rezultati pomlađivanja NIPONIC tretmanima doista oduševljavaju.

Znakove starenja kože bez odgovarajuće njege izuzetno je teško sakriti. Već u 30-ima koža lica postaje suha, bore izraženije, tonus vidno opušteniji, a grijesi iz mladosti, poput prekomjernog izlaganja sunčevim zrakama bez adekvatne zaštite, nedovoljna hidratacija i nepravilna njega, stižu na naplatu.

Sve zahtjeve kože iznad 30 godina sigurno će zadovoljiti NIPONIC, japanska metoda pomlađivanja algama dostupna po prvi puta u Hrvatskoj u jednom od vodećih salona za njegu i ljepotu kože IM ESTETICA.

Zadržite mladolikost lica

Njegovana i lijepa koža imperativ je za ženu u svakoj životnoj dobi, a rezultati pomlađivanja NIPONIC tretmanima doista oduševljavaju. Smanjenje bora, ujednačenost kože, podignut volumen, povećana hidratacija, dugotrajan osjećaj svježine - rezultati su NIPONIC tretmana s direktnom aplikacijom morskih algi na lice.

Naime, morske alge predstavljaju super-hranu za kožu s velikim udjelom kalcija, željeza, kalija i natrija, sadrže izrazito visoki udio vitamina B koji je neophodan za kožu te štite membranu stanice od oštećujućih faktora iz naše okoline kao što su UV zračenje i onečišćenja iz zraka.

NIPONIC tretman lica dolazi u dvije varijante koje će zadovoljiti sve zahtjeve kože iznad 30 godina. U kombinaciji s OXY terapijom te LED maskom pomažu da se svi regenerirajući sastojci upiju u kožu u što bržem vremenu, kao bi koža postala postala svježa, zategnuta, podignutog volumena i izrazito pomlađenog izgleda te zaštićena od foto-oštećenja.

Naime, zdravlje i ljepota su životni stil, a ne kratkoročan projekt, a upravo se to, uz individualan pristup, poštuje i njeguje u IM ESTETICA salonu. Beauty oaza nudi kompletnu njegu lica i tijela na jednom mjestu, a kada vam dnevne obveze ne dopuštaju da se potpuno opustite pravi spas su Coffee-break tretmani koji pomažu zadržati ljepotu i mladolikost lica u svega 15 minuta hidratacije ili masaže lica.

Foto: Promo
NIPONIC tretman lica dolazi u dvije varijante koje će zadovoljiti sve zahtjeve kože iznad 30 godina.

Više informacija te ostatak ponude potražite na:

www.imestetica.hr

Promo

Linker
25. travanj 2024 05:25