Naravno da imamo detaljne upute

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
jeste li ju već isprobali

Parovi obožavaju novu seks pozu jer nudi malo pomaknutu varijantu popularnog doggyja! I obećavamo - nećete biti razočarani

Tražite novu seks pozu kako biste malo začinili večer s partnerom? Imamo za vas tehniku koja popularnu doggy pozu podiže na jednu posve novu razinu

Isprobavanje nove poze za seks ponekad se isprva može činiti obeshrabrujuće. Možda baš i niste toliko fleksibilni koliko je potrebno ili vaš partner nije oduševljen novim položajem kao što ste vi. No, unošenje novina i malih pomaka u ono što se odvija ispod pokrivača može učiniti čuda za vaš seksualni život. Poza Leapfrog je prilično popularna među američkim parovima jer otvara cijeli jedan novi spektar užitaka. Ne samo što omogućava da se „pogode” sve prave točke, već će i dobro prodrmati uobičajeni omiljeni doggy položaj. Osim toga, uvijek možete ubaciti u situaciju i jednu ili dvije igračke za seks, ako ste inače pobornik takvih dodataka.

Dakle, ako smo vas dovoljno zaintrigirali, prijeđimo na stvar, odnosno na upute kako da savršeno ovladate ovom sočnom pozom u seksu.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK


Korak po korak

Za početak, trebate zauzeti položaj kao za doggy pozu, a to znači da je muškarac uspravan na koljenima iza vas, a vi ste također koljenima oslonjeni na krevet, ali ne oslanjate se na laktove, već na krevet (ili na jastuk ako vam je ugodnije) položite prsa i glavu. Guzu i bokove podignite koliko god možete jer to partneru omogućuje da uđe dublje u vas: i upravo to je ono najbolje u vezi ove poze - omogućava puno dublju penetraciju, što nije nevažno, zar ne? Osim toga, omogućava vam i da malo odmorite glavu na jastuku, što će vam dobro doći nakon cijelog dana provedenog na poslu.

Ovo je položaj u koje će partner obavljati većinu posla, a on vas pritom može držati za bokove kako bi snažnije penetrirao ili položiti ruke na vaša leđa, a može doseći i vaš klitoris te vam pružiti dodatnu stimulaciju. Vi u tom položaju možete podizati i spuštati bokove te se pomicati naprijed i natrag, a položaj je odličan i za masturbiranje tijekom seksa. Isprobajte od svega pomalo i pronađite način na koji vam je ova poza najdraža i najuzbudljivija.

Linker
23. travanj 2024 04:13