Strast je na selu!
 Getty Images
pažljivo biraj

Osobe ovih profesija se najviše seksaju, a znamo i u kojem se sektoru orgazam najčešće glumi

U istraživanju je sudjelovalo oko 2000 muškaraca i žena, a znanstvenici su otkrili povezanost između seksualnog života i izbora zanimanja.

Ako se ne možete pohvaliti nekim bogatim i uzbudljivim seksualnim životom, možda biste za to, prema najnovijoj studiji koju je proveo LELO UK, trebali okriviti i svoje zanimanje.

U istraživanju je sudjelovalo oko 2000 muškaraca i žena, a znanstvenici su otkrili povezanost između seksualnog života i izbora zanimanja, odnosno pripadnici kojih profesija imaju najbogatiji, a kojih najsiromašniji seksualni život.


Teško ih je zadovoljiti

Ispostavilo se da se najčešće seksaju farmeri te ih više od 33 posto tvrdi da odnose imaju najmanje jednom dnevno. Odmah nakon njih su se našli arhitekti (21 posto njih se seksa jednom dnevno) i frizeri (17 posto).

I čini se kako se svakodnevni seks farmerima itekako isplatio jer je čak njih 67 posto izjavilo da je njihovo seksualno umijeće 'nevjerojatno'!

Ako ćemo suditi po ovom istraživanju, novinari se baš i nisu proslavili. Svaki peti tvrdi da se seksa samo jednom mjesečno.

Ništa bolje nisu prošli ni odvjetnici koji su se pokazali kao osobe koje je najteže zadovoljiti, te je 27 posto njih priznalo da glume orgazam svaki put kad se seksaju.

- Unutar svake profesije postoje određene sličnosti, no bitno je uzeti u obzir da postoje brojne individualne razlike koje utječu na ljudsku seksualnost. Očekivali smo da će postojati neki trendovi, primjerice količina fizičke aktivnosti kod farmera za razliku od nekoga tko se bavi uredskim poslom, koji utječu na količinu fizičke spreme i energije. Faktori životnog stila koje nam naš posao nameće imaju veliki utjecaj ne samo na seksualne aspekte naših života, već i na kvalitetu života općenito - rekla je Kate Moyle iz Lelo UK.

Osobe ovih zanimanje se najviše seksaju:

  1. Farmeri
  2. Arhitekti
  3. Frizeri
  4. Osobe zaposlene u oglašavanju
  5. Odvjetnici i učitelji

Osobe ovih zanimanja tvrde da su 'nevjerojatne' u krevetu:

  1. Farmeri
  2. Doktori
  3. Arhitekti
  4. Fizički radnici
  5. Osobe zaposlene u oglašavanju


ČITAJTE I: Muškarci ovog zanimanja su najbolji ljubavnici, no čekajte da čujete tko je najlošiji...

Linker
02. svibanj 2024 21:05