Ne biste vjerovali koliko ih uzbuđuju samopouzdane žene...
 Foto: Colourbox
Ne razbijajte glavu

Evo što muškarci zaista misle kad smo gole

28. ožujak 2016.
Otkrijte što prolazi kroz glavu vašeg partnera kad nemate ništa na sebi. Vi možda vidite višak kilograma, celulit i strije, no u muškoj je glavi nešto posve drugo!

"Uf, ružan je taj ožiljak od carskog reza"

On ne mari za vaše "suvenire" iz perioda trudnoće. Općenito, muškarci puno manje uočavaju naše nedostatke nego što to mi mislimo, pa tako neće niti primijetiti taj ožiljak, osim ako im mi ne skrenemo pažnju na njega. Ne spominjite to. Muškarce pali samopouzdanje pa zato istaknite one dijelove tijela na koje ste ponosni!

"Pod stresom sam, ne mogu misliti na seks"

Onog trenutka kad svučete odjeću vaš partner je usredotočen samo na jedno - na vas (i na ono što bi vam volio raditi). Općenito, muškarci mogu u jednom trenutku misliti samo na jednu stvar: dakle, kad ste vi goli, on jednostavno ne može razmišljati o plaćanju računa ili važnim poslovnim pozivima. Želite li biti sigurni da će vaš dragi razmišljati o vama, svucite se - i u njegovim mislima više neće biti ničeg drugog.

"Daj da što prije završimo s tim"

Samo zato što seks ne traje uvijek onoliko dugo koliko biste vi htjeli, to ne znači da vaš partner želi to obaviti što prije. Ipak, kad se svučete, postoji nešto osim vas što bi moglo biti u njegovim mislima – nogomet. Najstarija i vjerojatno najučinkovitija metoda da odgode ejakulaciju muškarcima je razmišljanje o sportu. Oni su, naime, gotovo uvijek opterećeni time da će prebrzo svršiti pa ne čudi što se služe tom metodom kako bi izbjegli fijasko i vaš nezadovoljni izraz lica.

"Moram te imati odmah sada!"

Ovo će vas iznenaditi. Nagost ne izaziva tako snažnu potrebu za seksom baš svaki put kod muškaraca. Ponekad oni žele samo maziti vaše golo tijelo i osjetiti ga uz sebe. Žene često misle da njihov partner svaki put kad se dodirnu želi seks ili još seksa. Ali to zaista nije istina. Dodiri izražavaju naše emocije i ne moraju uvijek završiti spolnim odnosom. Maženje bez odjeće može biti vrlo ispunjavajuće za oba partnera.

Foto: Colourbox

"Udebljala se"

To ne misli niti jedan muškarac ako vas voli. On vas tako voli i razumije da vidi puno dalje od fizičkog izgleda, pa i onda kad nemate ništa na sebi. Osim toga, nemojte zaboraviti da su muškarci jednako tako nesigurni u vezi svog tijela. Dakle, umjesto da brinete o svojih nekoliko suvišnih kilograma, potrudite se da trenutke kada ste goli učinite posebnima za oboje.

"Nadam se da će ugasiti svjetlo"

Nakon napornog radnog dana dovoljan je jedan pogled na vas da mu popravi raspoloženje. Dakle, svlačenje je najbolji način da ga raspoložite i napalite i zato nemojte gasiti svjetla. Radije dodajte romantičnu notu, pa upalite nekoliko svjećica – one će atmosferu učiniti savršenom.

"Nema dovoljno mjesta u kadi"

Možda vaš partner jako žuri na posao ili sastanak, ali to ne znači da će propustiti priliku da vidi vaše obnaženo tijelo. Umjesto da se žalite što nema vremena za zajedničko valjanje po krevetu, uskočite pod tuš zajedno s njim ili legnite u kadu. Budite uvjereni da neće odoljeti niti pomisliti kako u njoj nema mjesta za oboje.

Foto: Colourbox

"Vrijeme je da se odjeneš"

Ako imate dojam da ćete se oboje ugodnije osjećati ako odmah nakon seksa prekrijete tijelo plahtom ili odjenete odjeću, varate se! Kad vidi kako se ugodno osjećate u svojoj koži bit će još luđi za vama. I nikada vas se neće zasititi. Zato ostanite malo dulje razodjeveni, to će na njega djelovati poput magneta.

"Kad bismo se barem mogli vratiti u dane početka veze"

Velika je vjerojatnost da se vaš partner rado sjeća početaka vaše veze, no to ne znači da žali zbog vremena koje sada provodi s vama. Ako ste se možda s godinama toliko upoznali i "istražili" jedno drugo da su stvari među vama zamrle, ne odustajte. Nikada nije kasno da se iskra ponovo zapali – svucite se i uvjerit ćete se.

"Volio bih da si Angelina Jolie"

Potpuno je normalno da muškarci maštaju o slavnim ljepoticama, ali to ne čine stalno. Umjesto da gubite vrijeme na razmišljanje o ženama za koje mislite da mu se sviđaju, napravite nešto inovativno kako biste ga zaintrigirali i oborili s nogu. Za svakog muškarca vrijedi pravilo – žena koja ima samopouzdanja ostvarenje je svih njihovih fantazija.

Teme
Linker
18. srpanj 2022 01:03