Foto: Promo

Jeste li već isprobali vježbati u prirodi?

13. lipanj 2016.
Ljeto nam se već opasno približilo, a to znači samo jedno - da je idealno vrijeme da u najkraćem mogućem roku preoblikujemo svoje tijelo do željenih rezultata.

Čari prirode i ugodne temperature najbolja su pozivnica za vježbanje na svježem zraku, u vlastitom miru, daleko od zatvorenih i uvijek punih teretana. Te prednosti iskoristio je i Fit Anansi - FAT Killer online video trening, koji je već osvojio sve pobornike zdravog života te zaljubljenike u sport i tjelesne aktivnosti, a ovog ljeta upravo on predstavlja savršen spoj ugodnog i korisnog - vježbanje na otvorenom. Začetnica programa i fitness trenerica Danijela Pupovac pokazala je kako se vrhunski rezultati mogu postići čak i bez ikakve dodatne opreme, trenirajući od doma, s mora ili vikendice, oslanjajući se isključivo na snagu vlastitog uma i tijela.

Samo 25 minuta na dan

S obzirom da je trajanje jednog treninga samo 25 minuta dnevno, i oni najzaposleniji od nas mogu ga uvrstiti u svoj raspored. FAT Killer online traje dva i pol mjeseca, cijeli program je interaktivan, a uključuje video treninge, plan prehrane na Instagramu @fitanansi, 3 x tjedno live konzultacije, kao i individualno praćenje napretka u treningu i prehrani kroz dnevnike. Vrijeme i treninzi se mijenjaju kroz tjedne i mjesece, paralelno s polaznikovom spremom i kondicijom, a na isti način prilagođava se i prehrana.

Učinkovit program

Fat killer online sastavljen je od učinkovitih HIIT i metaboličkih treninga, stoga je idealan za ekstremno mršavljenje na najbrži mogući način, čiji su rezultati vidljivi već u prvih nekoliko tjedana.

Zahvaljujući revolucionarnom programu dostupnom na www.fitanansi.com, više nema isprike da ovo ljeto ne izgledate najbolje moguće.

A kako to izgleda, pogledajte u nastavku.

Teme
Linker
01. kolovoz 2022 03:23