FOTOGRAFIJE: LIGHTFIELDSTUDIOS GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
NA JEDNOSTAVAN NAČIN

Priroda ima najbolja rješenja, uz ova tri proizvoda ćete zaboraviti na stres, nesanicu i manjak koncentracije

Stres nam je već dugo svakodnevica, ali posljednjih godinu dana je kod većine nas dosegnuo svoj vrhunac

S obzirom na sve nedaće koje su nas zadesile, ne iznenađuje kako sve veći broj ljudi pati od kroničnog stresa, a s njime dolaze problemi sa spavanjem, koncentracijom i odrađivanjem svakodnevnih obaveza.

Bez obzira na to koliko se trudimo koračati kroz život što opuštenije, stres nas prati u stopu i uvelike utječe na naše mentalno zdravlje. Stoga nije naodmet baviti se fizičkom aktivnošću nekoliko puta tjedno, a pomoći će i uvođenje zdrave prehrane. Osim aktivnosti i dobre hrane, na svoju psihu, ali i probleme sa spavanjem možemo utjecati jednostavnim svakodnevnim postupcima. Pokušavajte izbjegavati alkoholna pića i kofein u popodnevnim satima, a prije odlaska na spavanje svakako provjetrite spavaću sobu te uklonite tehniku koja isijava plavu svjetlost jer ona također utječe na loš san.

Stres nikada nećemo moći u potpunosti ukloniti iz svojih života, ali zato iz prirode dolaze najbolja rješenja u 365 Nature biodostupnim suplementima. Dodatna prednost je što dolaze u obliku spreja, a idealni su za toliko potreban mentalni wellness.

Umanjite stres pomoću B kompleksa

image
FOTOGRAFIJE:

Oralni dodatak prehrani pod nazivom Less Stress (manje stresa) dolazi u obliku spreja za oralnu konzumaciju, a u sebi sadrži izvrsnu kombinaciju vitamina B kompleksa. Naime, ovi vitamini iznimno su važni u održavanju zdravlja. Pomažu kod normalnog funkcioniranja živčanog sustava i psihološke funkcije, a ujedno smanjuju iscrpljenost i umor te štite organizam od oksidativnog stresa. B-complex Less Stress omogućava izvrsnu biodostupnost svih esencijalnih vitamina B skupine: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 i B12.

Dobar san uz biljne pomoćnike

image
FOTOGRAFIJE:

Stres i anksioznost najčešće nam utječu na kvalitetan san i odmor, ali nema potrebe da posežete za teškim lijekovima kada najbolja rješenja dolaze direktno iz prirode. Ovoga puta u obliku Sleep Well – rapida kao oralnog dodatka u prehrani koji će pomoći da postignete duboku relaksaciju i lakši te dublji san. Tajna leži u prirodnim ekstraktima matičnjaka (Melissa officinalis) i pasiflore (Passiflora incarnata) s melatoninom koji se već stotinama godina koriste kao najbolji pomoćnici kod problema sa spavanjem.

Opustite mišiće i psihu uz masažu uljnim magnezijem

image
FOTOGRAFIJE:

Kao šećer na kraju za mentalni wellness, donosimo Magnezijevo transdermalno ulje u spreju. Ovo ulje superiorne bioraspoloživosti nanosi se pomoću spreja na kožu i nježno umasira pomažući opuštanju i oporavku mišića. S obzirom na to da se iznimno brzo upija, ne morate brinuti da ostavlja mastan trag, a njegova posebnost jest što sadrži magnezijev klorid s drevnog morskog dna Zechstein koji se smatra najčišćim izvorom magnezijevog klorida na svijetu.

Magnezijevo transdermalno ulje u spreju pomaže kod sprečavanja umora, ali ponajviše kod poboljšanja koncentracije te umanjuje grčeve u mišićima i stoga je idealan kao suplement nakon fizičkih aktivnosti.


365nature dodaci prehrani dostupni su u bio&bio trgovinama, Garden trgovinama, odabranim ljekarnama i trgovinama zdrave hrane te na 365nature.hr.

Linker
11. svibanj 2024 05:04