SHUTTERSTOCK
U prodaji od četvrtka

Novi Doktor u kući: Srce i ljeto - sve što trebate znati

Donosimo i najbolji vodič za ljetnu prehranu: zašto je menta tako poželjna tijekom vrućina, kako nas zeleno povrće štiti od UV zraka i zašto ne smijemo zanemariti žitarice

Zašto su opasne nagle promjene temperatura i koji su najbolji savjeti da sačuvamo zdravlje srca i krvnih žila za novi Doktor u kući govori kardiologinja Dubravka Šušnjar.

Doznajemo i sve o budućem Laboratoriju za gensku analizu tumora koji se otvara u KBC-u Zagreb i treći je takav u Europi.Što to znači za oboljele od raka i kako će im pomoći u liječenju?

Istražili smo i što djeluje kad vas naglo zaboli zub, a istraživanja pokazuju da se upravo to češće događa vikendom i kada smo na odmoru. Koji će vam kućni pripravci pomoći, a od čega nećete imati nikakve koristi.

Što učiniti ako poželimo čvršću stražnjicu i vitkije noge kako bismo zablistali na plaži? Profesorica kineziologije Martina Mavrin Jeličić objašnjava kako pravilno oblikovati te dijelove tijela. Dobar učinak neće izostati, a na nekim će vam vježbama i kralježnica biti zahvalna.

U Dežurnoj ordinaciji liječnici odgovaraju na vaša pitanja.

Nemojte propustiti: od četvrtka, 6. srpnja, u prodaji je novi broj Doktora u kući, najčitanijeg magazina za zdravlje!

Linker
24. travanj 2024 14:36