Kad se osjećaš dobro u svom tijelu, sve je lakše...
 Snimila: Neja Markičević/Hanza Media
S osmijehom iz uloge u ulogu

Kako to Doris Pinčić sve uspijeva?

Ona je jedno od najsimpatičnijih lica s malih ekrana, koja usprkos dinamičnom životu uspijeva uvijek nasmijana uskočiti u sve uloge koje joj je život donio... Kako?

Biti uspješna u svom poslu, a istovremeno i brižna supruga i majka, ponekad zna biti teško. To je iskusila svaka žena koja zna što znači uskakati u različite uloge više puta dnevno i svaki dan iznova...

Među njima je i simpatična Doris Pinčić Rogoznica. Doris je, kao što znate, voditeljica i glumica, supruga i majka, a pritom uvijek pršti pozitivnom energijom. Pitate se kako?

Samo za taj osjećaj

Postala je ovisna o zdravom načinu života, povjerila je u jednom od intervjua za portal Živim.hr.

Snimila: Irena Nača/Fotosofia 11
Boris i Doris mladi su roditelji koji znaju kako je u svemu najvažnije svojim primjerom pokazati Donatu što je dobro.

"Trudim se vježbati i jesti dobro kad god mogu, ali ne kažnjavam se ako ne stignem odraditi trening. Inače, nastojim barem četiri puta tjedno izdvojiti pola sata do sat vremena za vježbanje power joge, trčanje, hodanje ili vožnju biciklom. Nisam sportski, a ni manekenski tip, ali vježbam jer se dobro osjećam kad to činim." rekla je Doris.

Hrana je lijek

Pritom, ističe, vrlo je važno paziti na prehranu, a to već od malih nogu prenosi i na svog sina Donata.

Kako bi postigla što bolje rezultate na tom putu potražila je i pomoć stručnjaka te su joj u Nutrilife Centru sastavili personalizirani plan prehrane kako bi uz dinamičan životni stil sačuvala zdravlje.

Kakve će joj to rezultate donijeti pratite na službenim Facebook stranicama portala Živim.hr, Nutrilife Centra i uz #KakoToDorisSveUspijeva

Linker
06. svibanj 2024 17:39