Cijena NIVEA PROTECT & SHAVE brijača sa 3 zamjenske oštrice je 74,90 kn.
 Foto: Promo
NIVEA Protect&Shave

Brijanje nikad nije bilo jednostavnije

Pokažite te nogice u punom svijetlu!

Ljetne haljine, kratke hlačice i sunčane naočale neizostavan su dodatak ovih toplih i sunčanih dana. Predivna i njegovana koža jedva je dočekala pokazati se u punom sjaju, jer tko ne voli nježnu i glatku kožu, svilenkastu na dodir?

Svaka žena stremi savršenstvu posebno kada je vanjski izgled u pitanju, što brigu o njezi kože čini jednim od glavnih prioriteta.

Inovativni brijač

Kako bi žene uživale u bezbrižnom ljetu bez neugodnih dlačica NIVEA predstavlja novog člana Protect&Shave linija za njegujuće brijanje za žene - Protect&Shave brijač s pokretljivim zglobom sa zamjenskim oštricama.

Ovaj inovativni brijač sadrži set od 3 zamjenske oštrice koje su izrađene od kvalitetnog materijala vrlo elegantnog dizajna, a ergonomska ručka osigurava sigurno klizenje brijača po koži.

Posebni jastučić za njegu sadrži aloe veru, pantenol i Eucerit, ključni sastojak legendarne NIVEA kreme, koji pružaju trenutačnu njegu i hidrataciju.

Foto: Promo
Nakon svakog brijanja trebalo bi nanijeti NIVEA AFTER SHAVE losion za tijelo. Odaberite nemasnu formulu s njegujućim pantenolom koji trenutno umiruje svježe obrijanu kožu i pruža joj 24-satnu hidrataciju.

Nježno i precizno

Inovativni brijač s jedinstvenim NIVEA mirisom omogućava izuzetno nježno i precizno brijanje. Pokretljivi zglob sa 5 kvalitetnih oštrica elegantnog dizajna, optimalno se prilagođava svakoj konturi tijela. Za pouzdan i dugotrajan osjećaj njege, NIVEA preporuča Protect&Shave liniju tijekom i nakon brijanja: NIVEA PROTECT & SHAVE gel za brijanje (33,50 kn), zatim gel za tuširanje i brijanje (19,50 kn) te NIVEA AFTER SHAVE losion za tijelo (33,50 kn).

Foto: Promo
Uz novu NIVEA PROTECT & SHAVE liniju bezbrižno možete uživati u ljetu!

Linker
25. travanj 2024 15:49