Nahrani napuštene životinje.
 Getty Images/iStockphoto
Podržite akciju

Za svaku podijeljenu fotku ljubimca donirat će se konzerva hrane za napuštene životinje Prijatelji

Opskrbimo zajedno finom papicom one koje su napustili i koji ne mogu govoriti sami za sebe i pružimo im nadu u ljepši i bolji život.

Na Svjetski dan zaštite životinja, u petak, 4. listopada posjetite Facebook stranicu dm Hrvatska i u komentaru objave podijelite sliku svojeg kućnog ljubimca. Za svaku podijeljenu sliku kućnog ljubimca dm će Skloništu za napuštene životinje Prijatelji donirati konzervu hrane za pse Dein Bestes.

Kad se naše šape slože

Ovoga listopada, u mjesecu kada se obilježava Svjetski dan zaštite životinja želja im je potaknuti sve naše sugrađane na što bolju brigu o životinjama i podsjetiti ih na važnost koju životinje imaju u našem svakodnevnom životu.

Međunarodni dan zaštite životinja prvi put je obilježen 1931. tijekom konvencije ekologa u Firenci kako bi se upozorilo na ugrožene životinje, a prerastao je u događaj posvećen svim životinjama. Udruge za zaštitu životinja diljem svijeta obilježavaju ga kako bi upozorile ljude na probleme životinja te ih potaknule na razmišljanje o svojem odnosu prema njima, a taj se dan posebno obilježava u dm prodavaonicama pa sve kupce hrane za kućne ljubimce do isteka zaliha očekuje poklon-iznenađenje na blagajni.

Želja im je pozvati kupce da podrže kampanju "Kad se naše šape slože" i vlastitim primjerom pokažu na to koliko je odgovorno ponašanje vlasnika kućnih ljubimaca važno i za ljubimce, ali i za cijelu zajednicu.

Pomozite u podizanju svijesti o napuštenim životinjama i simbolično podržite donaciju napuštenim životinjama smještenim u najvećem hrvatskom skloništu za napuštene životinje Prijatelji za koje brine zaštitarsko ekološka udruga Prijatelji životinja i prirode Čakovec.

Opskrbimo zajedno finom papicom one koje su napustili i koji ne mogu govoriti sami za sebe i pružimo im nadu u ljepši i bolji život. ❤


Sklonište Prijatelji u ovom trenutku skrbi o 560 pasa, o psima brine 11 djelatnika te tridesetak volontera, a svaki mjesec potrebno je oko 5 tona hrane. Psi su smješteni uglavnom u dvorištima s kućicama, a među njima je velikih i malih, odraslih i štenaca, te starih koji teže pronalaze novi dom. Od osnutka 2001. godine do danas Udruga je udomila oko 5.000 pasa.

Linker
02. svibanj 2024 19:48