nagradni natječaj

Uključi se i osvoji! Ovih blagdana kuhamo s Letificom i inspiriramo vas bogatim poklon paketima baš za svaku kuhinju

U pomalo nezahvalnoj godini i izazovnim vremenima, sami možemo uzeti 'stvar u svoje ruke' i uz pomoć Letifico magičnih sastojaka donijeti na svoj stol okuse prirode i odabrati zdravlje


Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim nagradnim natječajem.

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.


Što osvajam

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 21. prosinca 2020. do 12 sati možete osvojiti:

Jedan od ukupno 15 poklon paketa s glavnom zvijezdom u ulozi i vrlo vjerojatnim sastojkom blagdanskih kolača - orahom. Svaki paket se sastoji od hladno prešanog ulja od oraha, orahovog brašna te medene kreme s dodatkom oraha. Medene kreme su baš prava poslastica koju možete jesti i samostalno kao mljac desert 'na žlicu' ili kao namaz na kruh i palačinke


Objava dobitnika bit će 28. prosinca na živim.hr


Kuhamo s Letificom

Vjerojatno najbolji miris na svijetu je onaj od blagdanskih kolača! Vanilija, cimet ili naranča prožeta u zraku ovih dana potiču serotonin da preplavi naše tijelo i da se probude tople emocije veselog božićnog duha.

U pomalo nezahvalnoj godini i izazovnim vremenima, sami možemo uzeti 'stvar u svoje ruke' i uz pomoć Letifico magičnih sastojaka donijeti na svoj stol okuse prirode i odabrati zdravlje.

Ovaj nutritivno bogat paket, osim pregršta proteina i vlakana, sadrži i mnoštvo 'dobrih' masti, minerala i vitamina, te antioksidanse koji pozitivno utječu na naš organizam. Baš ono što nam treba u ovo vrijeme. Osim toga, baš kao i svi Letificovi proizvodi, paket proizvoda mogu koristiti osobe koje boluju od celijakije ili imaju problema s konzumiranjem glutena, muče se s alergijama ili se jednostavno žele zdravije hraniti.

Letifico je također pripremio razne popuste i pogodnosti u ovo predblagdansko vrijeme, pa svakako posjetite njihovu web stranicu ili profile na društvenim mrežama i škicnite ponudu njihovih zdravih proizvoda (ulje crnog kima ili sikavice, razne medene kreme itd).

Letifico pokreće i blagdansku kampanju okupivši poznate hrvatske gastro-kreativce koji će za vas osmisliti recepte poznatih blagdanskih jela, ali u zdravijoj verziji, te koje ćete moći jesti i poslije blagdana bez grižnje savjesti. Među njima će biti francuska salata, sarma, blagdanski kruh, napitak zimske čarolije i naravno neizostavni božićni kolačići.

Inspirirajte se receptima i posjetite Instagram profil Letifica gdje će biti objavljene sve novosti, a moći ćete uskoro besplatno skinuti i PDF knjižicu sa svim predloženim receptima.

Blagdanska trpeza omiljenih jela od sada može biti u zdravijoj verziji pod motom 'Okusi prirodu, odaberi zdravlje'. Moto s kojim je idealno završiti ovu godinu kakva god da je bila te inspirirani, zdravi, sretni i siti zakoračiti u Novu.

Linker
02. svibanj 2024 17:57