FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
sretan dan

Radionica ostvarivanja želja - već 12 godina s vama

Odvojite konačno vrijeme za sustavni rad na kreiranju života kakvog želite!

ONLINE RADIONICA UŽIVO - rad u manjoj grupi

Naučite 9 konkretnih koraka za ostvarivanje svojih sadašnjih i budućih snova

Već 12 godina u Centru SRETAN DAN odvijaju se radionice OSTVARIVANJA ŽELJA. Ova je 54. po redu.

Ovaj je program nešto što ćete pamtiti i s radošću primjenjivati čitav život. Nema snažnije motivacije da se pokrenete u ostvarivanje svojih snova, od zajedničke energije grupe, uz vrlo konkretno i jasno vodstvo. Jer sve što pročitate ili naučite ima svrhe tek kad to zaista i primijenite. Snaga sustavnih susreta i rada u grupi izuzetno je moćna i daje nevjerojatne rezultate. Upravo ovakav kontinuiran rad kroz 10 tjedana pokazao se najučinkovitijim, jer naučeno postepeno ugrađujete u svoj život.

Na ovoj radionici učimo i (što je najvažnije) vježbamo i usvajamo devet principa koji će vam promijeniti pogled na sebe i svijet, ojačati vašu vjeru u čudesno i pomoći vam ostvariti vaše snove.

Ova radionica utemeljena je na programu američke duhovne učiteljice i autorice preko 20 knjiga SONIE CHOQUETTE, a Sanja Plavljanić-Širola, koja jedina u Hrvatskoj organizira radionice po njenim učenjima, ovu radionicu vodi već punih 12 godina, sa sjajnim rezultatima.

Upravo na temelju ove radionice i njenih ostvarenja nastala je i knjiga “Život i Čarobnom toku”

Radionica se odvija jednom tjedno, 10 tjedana za redom, uz prisnu atmosferu i puno malih iznenađenja. Odvojite konačno vrijeme koje je samo za vas, gdje ste okrenuti samo sebi i onome za čime istinski u dubini duše žudite.

Mnoge se želje počnu ostvarivati već za trajanja radionice!

A doznat ćete i puno istinitih priča o ostvarenim željama naših polaznika :-).

To znanje, jednom usvojeno, postat će vaš dragocjeni alat za čitav život.

POČETAK RADIONICE: 17. ožujka 2021. (srijeda)

VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola

VRIJEME ODRŽAVANJA: 18:00 -20:15, 10 srijeda za redom

MJESTO ODRŽAVANJA: ONLINE

CIJENA: 3 rate po 300kn (jedna rata mjesečno)

PRIJAVE: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tel. 098/702927, 091/5355197

S obzirom na to da je broj polaznika radionice ograničen, svoje mjesto možete osigurati uplatom prve rate na:

Happy You d.o.o.

Alberta Bazale 8, Zagreb

IBAN HR9023600001102497452


DOJMOVI POLAZNIKA:

Da mi je netko rekao koliko ću se promijeniti u deset tjedana, ne bih vjerovala. Izmučena strahovima, sumnjama, nesigurnošću, osjećajem manje vrijednosti, preispitivanjima sebe i drugih upisala sam radionicu gotovo isti tren kad sam za nju saznala. Sad znam da sam nesvjesno povjerovala intuiciji i da je to vjerojatno najbolja odluka koju sam donijela u zadnjih puno, puno godina. Radovala sam se svakom utorku i novim spoznajama koje sam upijala i prihvaćala bez zadrške. Sanja, otkrila si mi novi svijet, pokazala da je sve moguće i da nema granica. Malo po malo Sanjini principi postaju dio mog života, mog bića. Jednostavno se ostvaruju. Još uvijek se čudim kako sve postaje jednostavno, s kakvom lakoćom se odvija dan. Zaista nam se prave stvari događaju u pravom trenutku za nas. I zato sam ja u pravom trenutku upoznala tebe Sanja, i sve vas. Rekao bi pjesnik: “Sve je isto, ništa isto nije”. Hvala vam svima! Grlim vas!

Erika


Draga Sanja, moj život i način razmišljanja je potpuno promijenjen zauvijek zahvaljujući tebi i toj radionici. Toliko sam sretna da to ne mogu riječima objasniti. Ja svima pričam o tome svaki trenutak kad stignem. Radionica je čudo, ti si stvarno divna i toliko mi je drago da me svemir uputio u tom smjeru. Ja mislim da svi ljudi svijeta to moraju proći i da imam neki svoj tim zvala bih te da nam svima to održiš, to bi bio skoro uvjet. Ne šalim se. Ja sam inače, osim što sam super i extra zabavna, hahaha, prije bila dezorijentirana i totalno bez ikakvog fokusa prema bilo čemu. Znači ja sad znam točno što želim i što je najbolje, znam sto posto da ću to i imati!! I toliko sam sretna zbog toga i veselim se svim budućim uspjesima i ostvarenju svih svojih želja. Već su neke i ostvarene, a među njima ona najvažnija, da imam cilj i da imam potpunu vjeru u ostvarenje svih svojih snova. Ovaj svoj osjećaj bih poželjela stvarno svima. Šaljem ti ogroman oblak sreće i hvala ti puno na svemu. I naravno vidimo se uskoro, to je sigurno. Pozdrav

Snježana

Linker
26. travanj 2024 07:15