Za ovaj pohani kruh, nadahnula ju je polusestra Khloé
SUPER IDEJA

OVO MORATE PROBATI Mlada milijarderka užarila je društvene mreže samo zato što je objavila recept za - pohani kruh!

Kylie Jenner užarila internet financijskim skandalom, ali i receptom za pohani kruh

Kylie Jenner zanimljiva je javnosti i kad mulja s financijama i kad kuha. Nedavno je, tek koji dan prije izbijanja novčanog skandala, užarila društvene mreže samo zato što je objavila recept za - pohani kruh.

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner bavila se, barem pred očima javnosti, svim i svačim, ali vjerojatno je najpoznatija po svojoj kozmetičkoj tvrtki Kylie Cosmetics na kojoj je, smatralo se, stvorila pravo carstvo, a Forbes ju je proglasio najmlađom milijarderkom ikada koja se samostalno uspjela toliko obogatiti. No, sada su je optužili da je lažirala dokumente o moći svoje tvrtke kako bi ispalo da je uspješnija nego što je te da je predstavljala lažne rezultate poslovanja.


Dok se posljedice skandala tek naslućuju, fanovima ostaju Kylieni recepti

Za ovaj pohani kruh, kako je napisala, nadahnula ju je polusestra Khloé. Sastojci su brioš (slatki kruh), vanilija, maslac, mlijeko, jaje, cimet i smeđi šećer. I tajni sastojak: žitne pahuljice. Postupak je prikazala na videu na kojem se može vidjeti kako otapa maslac u tavi te priprema smjesu od jaja, mlijeka, ekstrakta vanilije, cimeta te potom namače kruh u smjesu. I tada slijedi tajni korak - bubnjevi, molim! - žitne pahuljice.

Umjesto da nakon umakanja u smjesu kruh odmah baci na ulje, Kylie će ga prvo uvaljati u zdjelu punu zdrobljenih pahuljica. Kad se one fino prilijepe, ispržit će kruh, uz dodatak malo smeđeg šećera i sirupa.

Treba li reći da su fanovi bili zaneseni kulinarskom genijalnošću uskoro 23-godišnje Kylie? Sljedba na društvenim mrežama odmah je njen hrskavi pohani kruh proglasila najboljim pohanim kruhom na svijetu i željno iščekuje njene iduće objave. Vidjet ćemo hoće li dati i kakav financijski savjet.

Linker
28. travanj 2024 15:17